onsdag, april 25, 2018

Fortnite kan snart spilles i Kina

Der er ingen udsigt til at det Epic Games' populære Fortnite sænker farten på sin succes foreløbig. Spillets officielle Twitter-konto har nu lagt et billede op, som mere end...

Serious Sam 4: Planet Badass annonceret af Croteam

Kroatiske Croteam og benyttede Reboot Develop konferencen i Dubrovnik til formelt at annoncere Serious Sam 4: Planet Badass. De lover Serious Sam i en "brutalt større skala" naturligvis.

PUBG får ny bane med undergrunds-huler og valgfrie maps

PUBG Corp. synes nu endelig at have skruet tempoet og begyndt at tilføje nye features til PlayerUnknown’s BattleGrounds. Nyt Savage map med undergrunds-huler og endelig muligheden for selv at vælge map er på vej.

Mobil-versionen af Fortnite har indtjent 150 mio. kr. på én måned

Vi har allerede fortalt, at mobil-versionen af Fortnite er en rigtig god forretning for Epic Games. Sensor Data fortæller nu at spillet har indtjent for 150 mio. kr. på bare en måned.

Black Ops 4 & Battlefield 5 rygtes at have Battle Royale game modes

Med PUBG og senest Fortnites store succes, er det intet under, at både Call of Duty 4: Black Ops 4 og Battlefield 5 rygtes også at byde på Battle Royale game modes

EA erkender at de ikke har ikke råd til mere loot box ballade

EA-chef Patrick Soderlund erkender at Electronic Arts ikke har råd til mere loot box ballade efter Battlefront og lover at hverken Battlefield eller Anthem vil begå samme fejl.

Rainbow Six Siege runder 30 mio. registrerede spillere

Ubisofts Tom Clancy's Rainbow Six Siege har nu rundet 30 mio. registrerede spillere. Det er 5 mio. yderligere siden december måned sidste år.

The Division 1.8.1 patch bidrager med Xbox One X forbedringer

The Division er med 1.8.1 den seneste af Ubisofts spiltitler til at blive optimeret med 4K opløsning og flere og bedre in-game effekter. Læs patch notes her.

Hentyder Bethesda til en mulig DOOM 2 afsløring på E3?

Der er under to måneder til E3 2018 og rygtemøllen synes for alvor at være kommet i omdrejninger. En påfaldende udtalelse fra Bethesdas Pete Hines, kunne varsle en afsløring af DOOM 2.

PUBG kan spilles gratis på Xbox One i næste weekend

Har du en Xbox One men endnu ikke haft lyst til at betale for PUBG, kan du i næste weekend (19 - 22. april) forsøge dig gratis. Miramar banen ventes også klar på Xbox inden månedens udgang.

POPULÆRE