onsdag, januar 18, 2017

Dishonored 2 opdatering vil give dig 20 justerbare sværhedsgrader

Bethesda & Arkane Studios er den 23. januar klar med anden store opdatering til Dishonored 2, som giver dig flere sværhedsgrader og mulighed for at vælge og genstarte missioner.

Gears of War 4 januar patch tilføjer to kendte multiplayer maps

The Coalition er nu klar med en større januar-opdatering / patch til Gears of War 4, som bl.a. tilføjer de to nye multiplayer maps: Blood Drive og Clocktower.

Rainbow Six Siege får en 5.3 patch med fejlrettelser i dag

Ubisofts Rainbow Six Siege hold er tilbage efter juleferien og er i dag klar med en 5.3 patch, som primært byder på fejlrettelser efter sidste måneds større content-update.

Overwatch er blandt de mest populære søgninger på Pornhub

Blizzards Overwatch er mere end bare populært blandt gamerne. Spillets ofte ganske sexede heltinder ansporer også andre lyster. De hitter stort på Pornhub.

CS eSports League holdt gidsel over stjålen bruger-data

Et af de største Counter-Strike communities er blevet hacket efter have nægtet at betale $100.000. Data på 1.5 mio. brugere er blevet lækket og offentliggjort.

Terry Crews vil lægge stemme til Doomfist i Overwatch

Tidligere NFL-spiller og nu skuespiller Terry Crews vil rigtig gerne lægge stemme til Doomfist i Overwatch. Han bakkes op af Dwayne "The Rock" Johnson.
video

Ghost Recon Wildlands live-action trailer fra Ubisoft

Ghost Recon Wildlands er ude den 7. marts til PC, PS4 og Xbox One. Ubisoft har udsendt en live-action trailer, som giver dig sniper-fornemmelser.
video

Oasis banen er nu tilgængelig i Overwatch

Skulle du have lyst til en gang Overwatch i dag, kan du forsøge dig på det nye map / bane Oasis. Blizzard har gjort den seneste patch tilgængelig på alle platforme.
video

Sniper: Ghost Warrior 3 fremviser ny mission i gameplay-trailer

CI Games' Sniper: Ghost Warrior 3 foregår i et krigshærget Georgien. Du kan her se 16 minutters gameplay fra en af spillets mange missioner.

Russerne får ikke Overwatch tegneserie pga. lesbisk kysseri

Blizzard offentliggjorde i går den seneste Overwatch "web-comic". En kvide-kyssende Overwatch heltinde er for meget for de meget heteroseksuelle russere.
- Annonce -

SENESTE