fredag, juni 15, 2018

Rage 2 fik en hæsblæsende præsentation ved Bethesdas E3-show

Der blev gået hårdt til den allerede fra starten af Bethesdas E3-konference. Rage 2 fik en kyndig gameplay-demonstration, og den kan du gense i traileren ovenover.

Battlefield 5 E3 2018 trailer underholder med gebrokkent norsk

På Microsofts Xbox E3 Showcase, blev der fremvist en Battlefield 5 E3 2018 singleplayer trailer, som i den grad var pinlig med nordiske ører. Det lyder som en dansker som laver sjov med det norske sprog.

Dying Light 2 annonceret med to E3-trailere

Det er længe siden vi har hørt noget som helst fra Techland, men i dag fandt vi ud af hvorfor. Deres Dying Light 2 blev nemlig præsenteret under Xbox's E3-præsentation.

Gears of War 5 annonceret to lækre E3 2018 trailers

Microsoft og The Coalition kunne ikke bare annoncere ét men tre Gears of War spil. Gears of War 5, Gears Tactics (RTS) og Gears POP til smartphones blev annonceret på Xbox E3 showcase.

Metro Exodus’ E3-trailer fremviser solidt gameplay

Microsoft og Xbox kunne under sin E3-præsentation fremvise mere gameplay fra shooteren Metro Exodus. Den officielle trailer er nu også tilgængelig, og kan ses herover.

Halo Infinite annonceret på E3 2018 af Microsoft & 343 Industries

Microsoft åbnede deres E3 2018 Showcase med deres allerstørste franchise. Halo Infinite blev annonceret og præsenteret med en meget stemningsfuld trailer. Se den her.

Battlefield 5 E3 2018 multiplayer trailer fra Electronic Arts

Electronic Arts & DICE demonstrerede Battlefield 5 (V) på E3 2018 i multiplayer med en ny "conquest mode" trailer. Den er nu landet sikkert. Se den her.Vi har allerede...

Battlefield 5 får også en Battle Royale game mode

Electronic Arts er i gang med deres EA E3 Play show og DICE har netop luftet Battlefield 5. Vi fik ikke rigtig det lovede multiplayer at se, men Battlefield 5 vil også både på Battle Royale.

Activision taler ud om PC-udgaven af CoD: Black Ops 4

Treyarch lader til at have dedikeret sig ekstraordinært til PC-udgaven af efterårets Call of Duty: Black Ops 4. I en ny video forklarer nøglepersoner fra Treyarch, hvordan de har håndteret opgaven.

Quake Champions tilføjer bots og gore i gratis opdatering

Så er der gode nyheder, til dem der bruger tiden på Quake Champions. Spillet har fået sig en gratis opdatering, som tilføjer bots og gore til grundspillet.

POPULÆRE