lørdag, oktober 20, 2018

Call of Duty: Black Ops 4 pre-load starter tirsdag d. 9. oktober på PC’en

Call of Duty: Black Ops 4 kan hentes ned på tirsdag, hvis du har forudbestilt PC-udgaven via battle.net. Treyarch har i samme omgang meldt ud, at de starter med en 120 FPS cap i Blackout.

Red Dead Redemption 2: Official Gameplay Video part 2 er nu klar

Rockstar har nu leveret Red Dead Redemption 2: Official Gameplay Video part 2, som de lovede os for en måned siden. Den gør absolut ikke ventetiden nemmere.

Harry Potter, Batman og Diablo er måske på vej i tre nye spil

Blizzard gør plads til Diablo-afsløringer, et spændende Harry Potter spil blev afsløret, og så er Rocksteady måske på vej med endnu et Arkham-eventyr. Den seneste uge har budt på mange store overraskelser.

Doom 2 får nu også Battle Royale med 64 spillere i et nyt mod

Battle Royale er nu så populært, at det laver ringe tilbage i tiden. Helt tilbage til Doom 2 fra 1994, hvor et nyt mod gør det muligt for 64 spillere at kaste sig over hinanden.

Call of Duty: Black Ops IIII launch trailer viser spillets tre sider frem

Selvom der er et par uger til lanceringen af Call of Duty: Black Ops IIII, er Activision ikke blege for at levere en eksplosiv launch trailer, hvor vi ser mere til Zombies, Blackout og multiplayer.

DICE klar med masser af justeringer til Battlefield V efter den åbne beta

EA og DICE har nu kigget på milliarder af kills, millioner af revives og andre tal, efter den åbne Battlefield V-beta. Nu er de klar med en masse ændringer.

Destiny 2: Forsaken anmeldelse (PS4 Pro)

Vind eller forsvindDa Destiny 2 landede i vores maskiner i efteråret 2017, tøvede vi ikke med at kaste en masse roser efter et spil, der både ville og kunne...

Fortnite havde den bedste måned hidtil med hele 78 millioner spillere

Fortnite er hverken stagneret eller gået tilbage i popularitet. For Epic har netop annonceret, at august måned var deres mest populære hidtil med hele 78,3 millioner spillere på verdensplan.

Treyarch klar med info og ændringer efter velsmurt Blackout beta

Efter weekendens Call of Duty: Black Ops IIII Blackout beta er Treyarch nu klar med en omfattende tilbagemelding omkring alle de ændringer, som de implementerer inden spillet lanceres til oktober.

DICE afslører ændringer i Battlefield V efter den åbne beta

Efter den netop overståede betatest, har DICE nu åbnet op omkring de forskellige ændringer, som de vil arbejde på efter feedback fra spillerne.

POPULÆRE