Under Ubisoft Forward her til aften havde Ubisoft flere spændende afsløringer omkring Watch Dogs: Legion, det kommende tredje spil i Watch Dogs-serien. Først og fremmest fik vi en hel ny trailer, som viser en masse gameplay fra spillet. Du kan som altid se traileren lige over nyheden her.

Der er særligt fokus på spillets centrale Play As Anyone system, der gør det muligt at rekruttere nye medlemmer til modstandsbevægelsen DedSec og skifte mellem dem mens du spiller. Det kan du læse mere om i vores preview af Watch Dogs Legion.

Næste afsløring var at ingen ringere end Microsofts Xbox-chef Phil Spencer annoncerede, at Watch Dogs: Legion på Xbox understøtter Microsofts Smart Delivery koncept. Det betyder, at køber man spillet på Xbox One, får man Xbox Series X-versionen gratis, når man opgraderer sin konsol.

Sidst men ikke mindst afslørede Ubisoft en anden vigtig detalje: releasedatoen. Watch Dogs: Legion udkommer den 29. oktober til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X og Google Stadia.

1 kommentar

  1. Jeg kommer helt sikkert til at spille det på et tidspunkt, når det kommer ned i pris. Men jeg må indrømme, at jeg syntes at dette er den helt forkerte vej at gå med serien. Ingen hovedperson som man interessere sig for og London er imo en kedelig by at bygge et spil på.