Hvis der overhovedet var nogen tvivl før, er der absolut ingen tvivl nu: The Last of Us Part II sælger ekstremt godt. På den officielle PlayStation-blog rapporterer Sony nemlig, at spillet på de tre første dage efter release solgte imponerende 4 millioner eksemplarer.

Det er ikke bare mange spil, der er røget over disken; det gør faktisk The Last of Us Part II til det hurtigst sælgende PlayStation 4-eksklusive spil nogensinde. Ganske imponerende for et spil der udkommer meget sent i maskinens livscyklus.

Naughty Dog arbejdede på The Last of Us Part II i seks år og spillet har – figurativt og sikkert også bogstaveligt – kostet blod, sved og tårer. Men det hårde arbejde har altså ført til en rekordstor succes.

11 KOMMENTARER

 1. #2: Mavesure trolls der reviewbombede Metacritic, fordi de ikke brød sig om spillets historie – en holdning der udelukkende var baseret på leaks, og altså ikke deres egen oplevelse af spillet.

 2. #1 Shitstorms er totalt overvurderede i disse SoMe-tider. Relativt få mennesker kan larme ekstremt meget. Det samme skete med Pokémon Sword/Shield. Der var tale om det helt store boykot, men hvad skete der i virkeligheden? Jep, det blev en kæmpe succes.

 3. Jeg har ikke spillet det (har ikke en playstation), men er ca. 20 timer inde i en lets play af spillet, og nyder det som en virkelig god TV-serie. At nogen der rent faktisk har spillet det kunne finde på at review bombe, er særdeles absurd. Det må næsten være definitionen af et vellavet og velskrevet spil.

 4. #5 Jeg har heller ikke en PlayStation, så jeg har ikke prøvet det selv, men det siger sgu noget om spillets kvalitet, at du er _20 timer_ inde i en Let’s Play! Vildt

 5. #5 Man kan have sin holning til historien, den har delt vandene og skabt unikke debatter overalt på nettet, og synes det netop det der er så fedt og har hele tiden været ND intentioner, uden tvivl.

  Nu du ikke har spillet det, så kan jeg sige at gameplay er super smooth og virkelig lækkert.

  #3 Man kan også se at user critic langsom stiger dag for dag

 6. #3 takker for svar. Jeg var slet ikke klar over at det var sådan.

  Nå men jeg har lige gennemført Last of us remastered. Og gennemføre Left behind i aften. Så glæder mig til at give mig i kast med Part 2 en af de nærmeste dage.

  Og forresten er det da mega fedt at det har formået at sælge så meget på så kort tid.

 7. #8 jeg tog med vilje en blød mellemliggende sværhedsgrad for at kunne fokusere på historien, men damn… der er sgu steder hvor jeg alligevel blir udfordret en del.

  Synes også historien er ret fin indtil videre og ift de trailers de havde sendt ud… virker ret gennemtænkt