Det er ikke kun superhelte, som kan se frem til at blive repræsenteret i et kommende spil fra Warner Bros. Gotham Knights blev annonceret ved weekendens DC FanDome, og lige i hælene på den udmelding, var en titel som fans af superskurke kan se frem til.

Suicide Squad: Kill the Justice League er det nyeste spil fra Rocksteady Studios. De har tidligere stået for tre af de fire Batman: Arkham-spil, men denne gang ligger perspektivet hos fire skurke, nærmere bestemt Harley Quinn, Deadshot, King Shark og Captain Boomerang.

Vi blev velsignet med en teaser trailer, som ikke viser reelt gameplay, men altså blot er en CGI-præsentation, der skal demonstrere den noget løsslupne stemning, som spillet vil byde på. Det er tydeligvis en dysfunktionel gruppe, som ikke rigtigt lader til at bryde sig om hinanden. De er dog nødsaget til at arbejde sammen, for at få en fælles fjende ned med nakken: Superman. Ikke just en opgave de føler er helt fair …

Multiplayer i fokus

Som det også var tilfældet med Gotham Knights, er Suicide Squad bygget op med henblik på co-op multiplayer. Det er muligt at spille solo, hvor bots da vil overtage styringen af de andre figurer. Man kan skifte frit mellem samtlige figurer, som hver især besidder forskellige evner i kamp og metode til at navigere rundt i Metropolis.

Rocksteadys bagkatalog af Batman-spil har været 100% single player-orienterede. Det skal derfor blive yderst interessant at se, om ambitionerne for Suicide Squad kan indfries med det nye fokus på multiplayer.

Suicide Squad: Kill the Justice League er sat til udgivelse i 2022 på Xbox Series X, PlayStation 5 og PC.

1 kommentar