Når Marvel’s Avengers lander om en måned kan man spille som Iron Man, Black Widow, Captain America, Thor, Ms. Marvel og Hulk. Under den anden War Table stream for nylig blev det afsløret, at den første helt, der kommer til spillet efter launch, bliver Hawkeye.

Alle disse helte kan spilles på samtlige platforme, som spillet udkommer på. Selvfølgelig, tænker du måske, men helt så selvfølgeligt er det faktisk ikke. På den officielle PlayStation blog har Jeff Adams fra Crystal Dynamics nemlig afsløret, at Spider-Man ankommer til Marvel’s Avengers i starten af 2021 som gratis DLC – men kun på PlayStation 4 og 5.

Sony har allerede haft stor succes med Insomniac Games’ Marvel’s Spider-Man på PlayStation 4 og Spider-Man: Miles Morales fra samme udviklere udkommer til PlayStation 5 senere i år. Kombineret med at Sony også ejer filmrettighederne til Spider-Man, giver dette træk rigtig god mening.

Spørgsmålet er nok nærmere hvor god mening det giver for Crystal Dynamics og Square Enix. De tjener muligvis på at gøre Spider-Man eksklusiv til PlayStation, men prisen er at man i bund og grund får to forskellige spil, afhængigt af hvilken platform man spiller på. Det skal de nok forvente at forbrugerne ikke bliver tilfredse med.

Marvel’s Avengers udkommer den 4. september til PC, Google Stadia, PlayStation 4 og Xbox One. Senere på året udkommer spillet også til PlayStation 5 og Xbox Series X.

3 KOMMENTARER