Op til lanceringen af Watch Dogs: Legion senere på måneden, har Ubisoft i dag frigivet en ny story trailer, som du kan se lige over nyheden her. Traileren giver lidt mere indsigt i hackergruppen DedSec og dens kamp mod terroristen Zero Day.

Ubisoft har også løftet sløret for hvad der kommer til at ske efter spillets launch. Den 3. december får spillet en gratis opdatering, der føjer både co-op og PVP multiplayer til Watch Dogs: Legion. Spillet får også nyt indhold i form af nye missioner og nye karakterer, der kan rekrutteres til DedSec.

Multiplayer og det nye indhold kan du høre mere om i den post launch content trailer, Ubisoft også har frigivet i dag:

Tidligere på året havde Daily Rush noget hands-on tid med Watch Dogs: Legion. Det kom der et preview ud af og hvis du missede det dengang, kan du læse det lige her.

Watch Dogs: Legion udkommer den 29. oktober til PC, Xbox One, PlayStation 4 og Stadia. Den 10. november udkommer spillet til Xbox Series X|S og den 12. november rammer PlayStation 5-versionen, samtidig med at konsollen kommer på gaden.

5 KOMMENTARER

  1. Det bliver et hårdt nej tak her fra, begge tidligere spil i denne serie har været det rene affald, jeg hopper ikke på den en gang til.

  2. Hyggede mig gevaldigt med 1’eren, og 2 var “ok” men blev trukket ned af rædsomt persongaleri.

    Tænker dog, at som singler-player fan, så er det skridt at de trækker co-op og multiplayer ind i det. Intet kan ødelægge som ‘lad os prøve at lave lidt for alle’ frem for at fokusere på 1 ting

  3. #4 ja jeg synes faktisk ganske OK om 1’eren, dog med nogle gameplaymæssige problemer. Jeg kunne faktisk godt lide Aiden, der var ligesom noget på spil, og for det meste uden at alting skulle være tilproppet med humor. Lidt som en moderne Hacker-Batman

    2’eren gennemførte jeg ikke. Det hele handlede om memes og forfærdeligt irriterende teenage-typer, som bare indbød til at man brækker sig lidt i munden hver gang de taler.