Hitman 3 fra danske IO Interactive er lige rundt om hjørnet. Mens vi venter på Agent 47’s næste eventyr, har Game Informer lagt de første fem minutter af spillet online. Klippet viser kampagnens første mission, som foregår i Dubai, og du kan se det lige over nyheden her.

Hitman 3 er det tredje spil i World of Assassination trilogien. Det udkommer den 20. januar på PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Google Stadia og Nintendo Switch – med andre ord mere eller mindre alle platforme derude.

12 KOMMENTARER

 1. Det er godt nok en meget kort bid af spillet, men det ser da umiddelbart på ingen måde særligt imponerende ud.

  Og noget andet: er det bare mig, eller skal man snigmyrde den arabiske version af Donald Trump…? 😆 forretningsmand, der bygger skyskrabere, og som har fået et “small loan from my father”??

 2. #2, hvordan mere og bedre end de forrige titler…? Det ligner et spil, der kunne være lavet for 5-8 år siden, grafisk og gameplay-mæssigt. Ja, det var superfedt dengang, men der må da forventes noget reel fornyelse her, hvad, 20 år efter 1’eren udkom?? Fx noget superfed og meget detaljeret hånd-til-hånd kamp, fede takedowns, bedre og flere animationer, mere realistisk AI. Vær dog lidt kritisk.

 3. #4

  Hvorfor skal vi være kritiske hvis vi, rent faktisk, er ganske tilfredse med det der vises?

  Du har ret til at forlange mere, såvel som vi har ret til at være tilfredse. Tag dog en slapper.

 4. #4 Jeg er med på at overdrivelse fremmer forståelsen, men jeg tror du glemmer hvor meget Hitman spillene har flyttet sig i de 20 år. Og hvor meget der rent faktisk skete imellem (ny) Hitman 1 og 2

  Hvis ikke de nye Hitman-spil har fede takedowns, ved jeg ikke hvilket spil har.

 5. #1
  Gør godt nok lidt ondt at se sådan en kommentar, som indie udvikler velvidende hvor vanvittig meget arbejde der uden tvivl er lagt i et spil som det. Ignorance is bliss, I guess.

 6. Jeg kan nu godt følge #1 lidt. Hvis det er en officiel video fra IO, synes jeg det er et mærkeligt valg. Kedelig sekvens. Synes også gfx umiddelbart ser dårligere ud end de to seneste – ud fra dette klip.

  Elsker de to seneste, så håber denne holder samme niveau.

 7. Det ligner noget fra de forrige spil. Hvor er den grafiske opgradering henne? Se TLOU2, der kan de virkelig ramme animationer, hudtoner og naturen ganske fint. HM3 mangler polering og et nyt approach, her mener jeg ikke gameplaymæssigt for det er sikkert i orden, men grafisk set. Animationen er ikke troværdig og ser virkelig stiv ud. Jeg er selv fan af serien, men kom nu, der mangler noget..