Én af overraskelserne under aftenens Ubisoft Forward event var annonceringen af at Scott Pilgrim vs. the World: The Game vender tilbage. Det sker i forbindelse med at spillet fylder 10 år. Det udkom oprindeligt i 2010 til PlayStation 3 og Xbox 360, men har ikke været tilgængeligt siden 2014. Du kan se announce traileren fra Ubisoft Forward lige over nyheden her.

Spillet kom på gaden samtidig med filmen Scott Pilgrim vs. the World og både spillet og filmen er baseret på Bryan Lee O’Malleys tegneserier. Der er tale om et klassisk 2D beat ’em up i en grafisk stil, der allerede dengang var retro.

Scott Pilgrim vs. the World: The Game Complete Edition – det navn kan vist ikke blive meget længere – består af det originale spil og de to gange DLC, det nåede at få. Spillet kommer til at koste $14,99 og udkommer senere i år til PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Stadia og PC.

Prepare to feel the wrath of the League of Evil Exes!

3 KOMMENTARER

  1. Det er nærmest en kort titel sammenlignet med Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition.

    Det skulle være et af de bedre JRPGs, men det er en fjollet lang titel.:)

  2. #1 Og så skal der jo selvfølgelig komme en 25th Anniversary Limited Edition Remaster – Deluxe Collector’s Edition også

  3. #2 Ja, det er bare et spørgsmål om tid.:D Ej, det er lidt utroligt, at de ikke selv lige stopper op og overvejer, om titlen måske er blevet for fjollet.