Så er der nyt gameplay fra The Last of Us Part II

2

Onsdag aften kunne Naughty Dog præsentere mere gameplay fra deres PlayStation-eksklusive The Last of Us Part II. Præsentationen fandt sted i forbindelse med PlayStations State of Play-præsentation, samme anledning som vi fik præsenteret Ghost of Tsushima for ganske nylig.

I aftenens udgave af State of Play, fik Neil Druckmann, Director for The Last of Us Part II, æren af at præsentere nogle af visionerne og tankerne bag både historie og gameplay, for det spil der rammer butikshylderne om små tre uger.

Druckmann fortæller at The Last of Us Part II er Naughty Dogs største og mest ambitiøse spil til dato. Dette kommer blandt andet til udtryk i de scener, hvor hovedpersonen Ellie kan traversere terrænet for eksempel på hesteryg eller i en speedbåd. Spillet vil finde sted i Jackson, Wyoming og Seattle, Washington. Her vil man møde modstand fra både militante modstandsfolk og religiøse kultmedlemmer, såvel som de stakkels inficerede, der denne gang byder på endnu flere fjendetyper.

Udover detaljerne omkring spillet, afsluttes videoen med otte minutters gameplay, som altså aldrig har været vist før. Der blev som sådan ikke vist noget voldsomt nyskabende, udover det faktum at Ellie har lært at svømme siden første spil.

Det skal blive spændende at se om The Last of Us Part II bliver en værdig efterfølger til et af de utvivlsomt bedste PlayStation-spil nogensinde. Vi glæder os i hvert fald til den 19. juni, når spillet endelig udkommer.

2 KOMMENTARER