Ser du frem til Marvel’s Angers fra Crystal Dynamics, så skylder du dig selv, at dykke ned i den seneste præsentation fra spillet. Præsentationen varer lige omkring 25 minutter, og der vises både gameplay fra en af hero mission med Thor i front, fokus på superskurken M.O.D.O.K., opgraderinger til figurer i form af både evner, udstyr og kosmetik, samt hvordan spillets co-op og war zones.

Torden og lynild

Første sekvens viser den Thor-specifikke mission “Once an Avenger”, hvor hele holdet af superhelte, kæmper mod en hær af mekaniske fjender. Der er rigeligt med kaos på skærmen under gennemspilningen, og det kan være svært, at holde et overblik over hvad der rent faktisk foregår.

Thor er klar til at dele håndmadder ud.

Nogle af Thors specifikke evner demonstreres, og det er naturligvis med hammeren Mjolnir i front. Med kraftige lynevner gør han effektivt kål på både stort og småt maskineri, og flyver desuden hurtigt fra den ene fjendtlige gruppering til den næste. Dertil supplerer Thor med sine tre særlige evner, der går under hver sin kategori: assaultultimate og support. Alle figurer har angreb i denne kategori, der kan hjælpe resten af slænget i kampens hede.

Du vælger dog helt selv hvilke evner du vil opgradere og benytte, da der lægges stor vægt på at spilleren kan tilpasse kampsystemet til sin egen foretrukne spillestil. Dette uddybes i den følgende sekvens, hvor nogle af de andre helte også får en tur i rampelyset.

Kæmp med stil

Der er som sagt rig mulighed for at opgradere både evner og udrustning som man ønsker, med henblik på at finde den spillestil, som man selv er mest tryg ved. Dette gælder uanset om man er til meleeranged eller måske foretrækker en flyvende kampmetode. Alle opgraderinger føres videre i spillets campaign, når man spiller solo-missioner med AI-styrede allierede.

Der er forbløffende mange justeringsmuligheder, når man skal opgradere sine helte.

Hvis du går op i hvordan dine spilbare figurer tager sig ud rent kosmetisk, er der inkluderet adskillige kostumer, fra hver figurs mangeårige levetid, med flere dragter der henter inspiration helt tilbage fra 60’erne.

Under alle omstændigheder skal man i hvert fald se til at gøre sig ordentligt klar, når man vil takle de såkaldte war zones.

Fire mod alle

War zones er områder der virkelig tester heltenes, og dine, evner på slagmarken. Missionerne kan spænde over enorme områder, der kræver finkæmmende udforskning, eller mindre arenaer hvor horder af fjender skal forsøges uskadeliggjort.

Her kommer samarbejde særligt i spil, hvor det blandt andet fremvises, at to karakterer kan slå sig sammen, til at få en fjende ned med nakken, med en blæret team finisher. Se bare Kamala og Hulk hjælpes af, med at få en ordentlig krabat ned med nakken på billedet herunder:

“Smash!”

Vi er ikke blevet mindre spændte på Marvel’s Avengers efter denne præsentation, og vi ser meget frem til den 4. september, når spillet udkommer til PlayStation 4, Xbox One og PC via Steam. Der er også allerede annonceret versioner til PlayStation 5 og Xbox Series X.

5 KOMMENTARER

  1. Er selv blevet en del mere spændt på spillet efter i går. Syntes dog det ikke rigtigt virker til at der sker det store når Thor slår sine fjender med sin hammer, det virker ret plastisk i det. Håber de forbedrer det til den tid, så spillet virker mere troværdigt.

  2. Jeg håber de er klar til at sprøjte nye helte ud næsten fra dag 1 af. Classic Avengers med Miss Marvel er mega-gab.

    Men fedt med A.I.M som the big bad.

  3. Synes Combat ser lidt tynd ud. Jeg er lidt bange for at ingen af heltene bliver sådan rigtige fede at spille, når der skal være så mange, kontra f.eks Spiderman, hvor der er fokuseret på at lave en rigtigt godt. Vi må se

  4. Synes også det ser noget sløvt ud, deres trailere har en masse framerate problemer og deres fravalg af at vise UI elementer gør det meget svært at se om det er noget man vil synes om.