For første gang i Mortal Kombats dekadelange levetid, er der nu en decideret story expansion på vej, til det nyeste spil i serien, Mortal Kombat 11. Udvidelsen har fået titlen “Aftermath”, og denne vil fortsætte historien fra det oprindelige spil.

Udover at grave dybere i singleplayer-historien, tilføjes der naturligvis også et par nye figurer. Blandt disse finder vi vindguden Fujin og den firearmede Sheeva. Mest opsigtsvækkende er dog uden tvivl det teknologiske vidunder, som børn af 80’erne især kan blive begejstrede for at se: Robocop. Der er lagt ekstra meget kærlighed i netop denne figur, da Netherrealm har sørget for både stemme og likeness fra den oprindelige Robocop-skuespiller, Peter Weller.

I forbindelse med udgivelsen af Aftermath vil grundspillet modtage en opdatering der blandt andet inkluderer nye baner, finishing moves som benytter omgivelserne og helt nye finishers kaldet “Friendship”, som er en mere mild og kærlig måde at tilintetgøre sin modstander på; slutningen af traileren ovenover har en nuttet demonstration af dette.

Mortal Kombat 11: Aftermath udgives udelukkende digitalt den 26. maj 2020, og det er naturligvis på alle platforme hvor grundspillet er tilgængeligt.

1 kommentar