Vi vidste jo godt det ville komme, men vi vidste bare ikke hvornår. Sony Santa Monica kunne endelig smide en yderst kort teaser fra sig under gårsdagens PlayStation 5 Showcase, som bekræftede en efterfølger til God of War fra 2018.

Der var hverken skyggen af gameplay eller præsentation af historien. Blot lyden af Kratos’ stemme der siger “The time grows near – You must prepare yourself”, suppleret af en intimiderende tekst der antyder at Ragnarok er på vej. Jeg grinte dog en kende af den tydelige leflen for et ikke-skandinavisk publikum, med den lille detalje i stavningen af “Ragnarök”, men fred være med det.

Spillet er sat til udgivelse i 2021.

7 KOMMENTARER

 1. Hvordan ved du det er en efterfølger?

  Ved vi overhoved om der er tale om et helt nyt spil eller om det kunne være noget andet?(håber selvfølgelig på et nyt spil)

  Tror det er meget utænkeligt men kunne være sjovt hvis det var et mobilspil eller sådan et eller andet åndsvagt ala blizzard med deres store diablo annoncering dengang.

 2. #1: Du har en mærkelig definition af ordet “sjovt”

  Anyway, hvis senere præsentationer på nogen som helst måde indikerer at der IKKE er tale om en direkte efterfølger til GoW fra 2018, så smider jeg en helhjertet undskyldning på vores YouTube-kanal, med evig tilbedelse af din skeptiske og kritiske tilgang til at fordøje nyhedsformidlingen her på DR.

  Hvad gør du, hvis det viser sig at jeg har ret, og det er den efterfølger vi venter på?

  Ovenstående er i øvrigt skrevet med det største smil på læben

 3. #2 hehe bare roligt sådan tolkede jeg det også

  Jeg kan ikke tilbyde en youtube video men jeg er villig til at give en ligeså dybtfølt undskyldning hvis jeg tager fejl.

  Kan da godt lige uddybe min baggrund for skepsismen, jeg så en developer video fra GoW kort efter det udkom hvor de fortæller med passion om hvor detalje orienteret de er og stemmeskuespil tog så og så lang tid at perfektionere, de brugte 5 år før de var tilfredse, og nu skal jeg pludselig ukritisk acceptere at de udgiver den næste allerede igen?

  Den anden halvdel er baseret på hvor tit jeg er blevet skuffet af spil firmaer før, når jeg har skudt skiden før bjørnen solgte sin tand eller hvordan det nu er.

  Og sidst men ikke mindst kunne det jo være du vidste noget jeg ikke vidste eller havde mere info.

 4. #3: Som jeg har forstået det, så inkluderede de også figurer, engine-optimering og alle assets i de fem år, så alene der er meget indhentet. En udgivelse tre år efter det første spil, synes jeg derfor ikke virker helt ude i skoven.

  Men nej, jeg ved det samme som alle jer andre

 5. #4 jeg troede med celebrities på dit niveau at DR havde røde telefoner direkte til alle direktører i spil branchen.

  nu føler jeg mig lidt skuffet