Under aftenens Ubisoft Forward online event annoncerede Ubisoft deres første remake nogensinde. Spillet, de har fundet frem fra gemmerne, er det klassiske action-adventure Prince of Persia: Sands of Time. Du kan se spillets reveal trailer fra Ubisoft Forward lige over nyheden her.

Sands of Time blev udviklet af Ubisoft Montreal og udkom oprindeligt helt tilbage i 2003 til PlayStation 2, GameCube, den første Xbox, Windows og Game Boy Advance. Spillet blev en stor succes for Ubisoft og endte med at sælge over 14 millioner eksemplarer på tværs af de fem platforme.

Remaket har været under udvikling i to år hos bl.a. Ubisoft Mumbai og Ubisoft understreger, at spillet er blevet bygget op helt fra grunden. Prince of Persia: Sands of Time Remake er baseret på seneste version af Ubisofts egen Anvil engine, som også driver både Hyper Scape og Assassin’s Creed Valhalla.

Fans af det gamle spil vil nok blive glade for at høre, at det er lykkedes Ubisoft at få stemmeskuespilleren Yuri Lowenthal til at endnu en gang at lægge stemme til prinsen. Der er også en helt speciel bonus til fans af serien: Det oprindelige Prince of Persia fra 1989 kan unlockes i remaket.

Udover selvfølgelig forbedret grafik fremhæver Ubisoft også at kamp, kontroller og spillets kamera er blevet opdateret i remaket. Det grundlæggende gameplay er der dog ikke pillet ved. Det er stadig centreret om puzzles, fælder og selvfølgelig at manipulere tiden.

Prince of Persia: Sands of Time Remake udkommer den 21. januar 2021 til PC, Xbox One og PlayStation 4.

10 KOMMENTARER