Er du blandt den der har dedikeret sig til at spille Fortnite på din smartphone, og ønsker de mest optimale forhold til formålet, så kan det være din næste telefon skal være en OnePlus 8.

I tirsdags kunne OnePlus nemlig annoncere et officielt samarbejde med Epic Games, som munder ud i en mobilversion af Fortnite på Unreal Engine, som på OnePlus 8-modellerne kan afvikles med hele 90 billeder i sekundet. Hidtil har dette tal været låst til 60 på mobilenheder.

Grundlægger og CEO for OnePlus, Pete Lau, udtaler således om projektet:

“OnePlus and Epic Games have created one of the best Fortnite experiences ever on a smartphone. The OnePlus 8 Series delivers a smooth, high framerate Fortnite gameplay experience – that even current generation console game systems can’t match.”

Epic Games’ Tim Sweeney har også et par ord om samarbejdet:

“This is a big step forward, and alongside the performance improvements the teams have made regarding FPS, Fortnite on a OnePlus device is going to be an awesome experience”.

GameSpot har allerede testet spillet på den optimerede hardware. De hæfter sig ved at det uden konkurrence er den bedste Fortnite-oplevelse i mobilformat, til trods for at den øgede framerate sker på bekostning af nogle grafiske detaljer i spillet, svarende til at alle indstillinger justeres til low. At den høje framerate desuden overgår præstationen på den nuværende konsolgeneration, er også yderst bemærkelsesværdigt.

Uanset om Fortnite er spillet for dig eller ej, er det stadig yderst interessant, at branchen sigter efter at få så meget ud at den håndholdte platform. Det er jo slet ikke utænkeligt, at andre spil vil kunne finde vej til din smartphone, med lignende muligheder for justering af grafik og framerate.