Hvis du ser frem til at spille Hitman 3 på din Xbox Series X eller PlayStation 5, så bør du helt bestemt se den nye trailer, som IO Interactive har offentliggjort i dag. Agent 47 og rammerne omkring ham har fået en gedigen opgradering, med nye effekter som den danske udvikler slet ikke kan undlade at prale med.

Især regneffekterne er i fokus, både med Agent 47’s fodtrin i vandpytter, såvel som dråber der rammer både hans ansigt og tøj. Dertil er der væsentlige forbedringer til spillets afvikling af lys, spejlreflekser og kunstige intelligens, ligesom IO’s egen Glacier Engine kan håndtere op til 300 NPG-figurer.

På next gen-konsollerne vil spillet blive afviklet med 4K-opløsning, 60 billeder i sekundet og fuld HDR-understøttelse. Med tanke på at samtlige baner fra de to foregående Hitman-spil kan importeres direkte til Hitman 3, er det altså en hæderlig samling man pludselig får adgang til.

I forbindelse med traileren afsløres også en af de nye lokationer, som Agent 47 vil befinde sig i. Der rejses denne gang til Chongqing i Kina, hvor den silende regn bryder skæret fra de pangfarvede neonlys, mens madstande og døgnkiosker holder liv i kulturen.

Hitman 3 udkommer den 20. januar 2021 til PC, Stadia og forrige og nuværende generation af PlayStation og Xbox-konsoller.

IO Interactive er desuden i gang med at arbejde på et James Bond-spil, hvilket vi også glæder os meget til at høre mere om.

2 KOMMENTARER

  1. Det mest spændende – som ikke er at finde i nyheden – er klart at de kaster Ray Tracing og VRS ind i spillet:

    “We’re also introducing Variable Rate Shading (VRS), a technique that allows us to prioritize GPU resources where they have the biggest impact. On top of that, we will also implement Ray Tracing after the launch of the game, later in 2021.”

    https://www.ioi.dk/ioi-intel-hitman3/

  2. #1: Nyheden nævner det ikke, fordi den pressemeddelelse vi modtog omhandlede konsolversionerne, hvor hverken VRS eller Ray Tracing nævnes. Jeg ledte ellers specifikt efter ord om netop den teknologi, men altså uden held. For at undgå forvirring, nænnede jeg derfor slet ikke at nævne nogle af delene i nyheden.

    Derfor er det godt vi har brugere som dig, som kan påpege at PC-folket kan se frem til en ekstra fyldig godtepose i Hitman 3