Alle og deres mødre er hoppet på Fall Guys-bølgen. Det gælder bestemt også mig, som ikke formåede at imponere nogen som helst, da jeg prøvede kræfter med spillet i en live streaming-session på vores YouTube-kanal for nogle måneder siden.

Selvom jeg langt fra er blandt de mest vindende i spillet, så er jeg stadig fyrsteligt underholdt, og ser derfor meget frem til Season 2, som bliver udgivet den 8. oktober, altså nu på torsdag. Temaet for den nye sæson er fantasy, hvor riddere, troldmænd og drager bliver en integreret del af de nye skins man kan vinde.

Forud for den nye sæson, er vi nu også blevet præsenteret for en ny bane, med en titel der fint matcher de fjollede navne der allerede florerer blandt de øvrige forhindringsløb: “Knight Fever”.

Det ligner en klassisk race-bane, hvor man skal nå fra den ene ende til den anden, men denne gang skal man undgå økser, træstammer med pigge og mere til. Det ser lige så kaotisk ud, som man kan forvente – og jeg glæder mig!

3 KOMMENTARER

  1. Det ser dælme crazy ud! Jeg glæder mig til at prøve den

    Jeg ville aldrig have brugt penge på det spil, for det ser da så dumt og plat ud med den børneagtige tegneserie grafik… Heldigvis var det gratis som PS Plus medlem, og knap en måned efter kom bedsteveninden forbi og syntes vi skulle prøve det

    For pokker jeg er da blevet grebet af det irriterende og fængslende, men dumme spil, hvor man til tider har lyst til at hive hår ud af hovedet når man er lige ved og næsten, eller fordi en modspiller saboterer ens chancer, haha.

    Er kommet op på level 30, og er da heldigvis blevet meget bedre til at kvalificerer mig, og ender oftere i finalerne, men har dog stadig kun 1 sejr i baggagen..