Efter et tiltrængt kig på reelt gameplay i Assassin’s Creed Valhalla i søndags, er det nu tid til at se nærmere på spillets hovedperson: Eivor. I en ny trailer hører vi en kvinde tale meget kryptisk om Eivors skæbne, indre dæmoner og hvordan hæder og ære angiveligt ikke er nok for den handledygtige viking.

Vi har også modtaget denne beskrivelse fra Ubisoft:

Driven from Norway by wars and dwindling resources, Eivor is a Norse Viking raider who gathers their clan to sail to England in search of a new home.  Facing strong resistance in England, Eivor is forced to confront not only enemies in battle but also internal conflicts. in the fight to save their clan and attain glory, Eivor may stand to lose everything.

Det er ikke helt fair at sige, at der er egentligt gameplay at komme efter i traileren. På sædvanlig Ubisoft-manér er den dog skruet afsindigt godt sammen. Jeg er i hvert fald ikke mindre spændt på den 17. november, når spillet ser sin udgivelse.

Forsmag på musikken

I samme åndedrag er der også blevet en udgivet en EP, som indeholder en smagsprøve på noget af spillets soundtrack. EP’en har fået titlen “Out of the North”, og fire af de syv numre er kreeret af den danske komponist Jesper Kyd; et navn de fleste Assassin’s Creed-fans kender rigtig godt.

Soundtracket er tilgægngeligt på Spotify, iTunes og et par andre streamingtjenester, og du kan finde et lille overblik lige her. Jeg sidder netop og lytter til første skæring med titlen “Out of the North”, mens jeg skriver denne nyhed, og det er virkelig kræs for øregangen.