Microsoft er godt i gang med opvarmningen til lanceringen af Xbox Series X, som stadig er planlagt til senere i år.

Under Inside Xbox livestreamen for lidt siden fik vi set trailere og gameplay fra bl.a. Dirt 5, Vampire the Masquerade: Bloodlines 2, Scorn og Yakuza: Like a Dragon, men der er ingen tvivl om, at det var Assassin’s Creed Valhalla, der var streamens store trækplaster.

Det var dog nærmere en in-game teaser, vi fik at se. Ubisofts Ashraf Ismail, som også var gæst på streamen i dag, havde allerede i går afkræftet, at vi ville få en egentlig gameplay demo at se, men det gjorde ikke streamens seere mindre skuffede.

Ubisoft vælger da også lidt uforklarligt stadig at kalde det en gameplay trailer, og du kan se den lige over nyheden her.

3 KOMMENTARER

 1. Det var da godt nok modbydeligt skuffende ….! Selv hvis det skulle forestille en præsentation af hvag Xbox Series X kan præstere, var det godt nok en tynd omgang.

  Kom igen, Ubisoft. Vis noget REELT gameplay!

 2. Den får masser af views alligevel.
  Hvorfor ikke lyve en lille smule overfor folk for at få views?
  De skal nok se de næste promo-videoer uanset hvad, så hvorfor ikke?

 3. De skrev klart og tydeligt det var en gameplay TRAILER, hvor trailer er nøgleordet og det var præcis det samme de gjorde med odessy.

  Hvis man ønsker at se in game gameplay er ordet man leder efter “gameplay DEMO” som i demonstration.

  Jeg deler skuffelsen over det de valgte at vise, det var dælme ikke meget men tror simpelthen det er fordi de skal vise noget “nyt” mange gange imellem nu og release for at holde hype trainet kørende.