Har du hørt om de mennesker, som kaster sig ud på et surfbræt på bølgen blå, velvidende at der er glubske hajer i nærområdet? Så har du sikkert også, bare i et par sekunder, tænkt, at det er deres egen skyld, hvis de ender i mavesækken på havets måske farligste rovdyr.

Maneater er spillet, som netop lader dig pille de svageste led i menneskeracen ud. Du tager styringen som en enorm haj, hvis eneste formål er at indtage den føde den kan komme i nærheden af, og det inkluderer naturligvis også vores egne tobenede artsfæller.

Der er dog også andre udfordringer under overfladen, i form af andre hajer, krokodiller og spækhuggere der ønsker at indtage dit domæne, og dem må man selvfølgelig også skaffe af vejen, på et sprog som de forstår.

Traileren øverst i denne artikel er ikke bare blodig, men også voldsomt underholdende. Er man sart omkring blod, tabte menneskeliv og tænder på størrelse med en mælkekarton, skal man dog nok kigge den anden vej.

Maneater udkommer den 22. maj 2020 til PlayStation 4, Xbox One og PC via Epic Games Store; en Nintendo Switch-version kommer senere på året. Du kan også se frem til en anmeldelse af Maneater her på Daily Rush. Vi har kastet spillet efter Kranos, og eftersom han greb det med tænderne, er vi sikre på at han er den rette mand til opgaven.

4 KOMMENTARER

  1. Jeg er så klar til at kaste mig med tænder og finne efter alt der viser bare den mindste interesse i ikke at blive hajføde, ingen skal snydes

  2. Med den mængde mennesker, der bliver spist, er der vel næsten tale om en … wait for it … lunch trailer!!!1111one #dadjoke