Det er snart en måned siden at de såkaldte Definitive Editions af Mafia 2 og Mafia 3 blev udgivet, men vi kan altås ikke løbe fra, at det er Definitive Edition af det første Mafia, der virkelig holder på interessen. Spillet bliver genopbygget helt fra bunden med moderniseret gameplay, nye cut scenes og friske tilføjelser til den i forvejen overbevisende gangsterverden.

Der er stadig lige under to og en halv måned til spillet udkommer, men indtil da må vi nyde de små bider vi får serveret. I ovenstående trailer får vi præsenteret spillets hovedperson, Thomas Angelo, og ikke mindst set lidt af den stemning, som ser ud til at blive bibeholdt, og endda forbedret, fra det første spil.

Mafia: Definitive Edition udkommer den 28. august 2020

 

6 KOMMENTARER

  1. Ser virkelig lovene ud næsten som et helt nyt spil.

    Bare de ikke fucker det op både 2’eren og 3’eren var/er mega bug fyldt stadigvæk og det virker som om de aldrig får det rettet.

  2. Jeg håber virkelig det er velpoleret. Klart den bedste mafia/gangster historie fortalt i et spil. Tommy’s stemme virker anderledes, nok en ny voice actor.

  3. #2 ja, han lyder helt sikkert anderledes. Han er da garanteret god. Men det gav mig sgu en ærgelig følelse af skuffelse.

    Men spillet ser sgu godt ud! Jeg ender med at købe det!