Firmaregnskaber er typisk ikke specielt spændende læsning, men der er undtagelser. Electronic Arts har offentliggjort deres regnskab for tredje kvartal af regnskabsåret 2020, og i det regnskab kan man læse, at Star Wars Jedi: Fallen Order har klaret sig rigtig godt siden launch i november sidste år.

EA havde forventet at sælge mellem 6 og 8 millioner eksemplarer i perioden, og ramte tæt på de 8. Det kalder de “a very strong result for a single-player action game”, og det kan vi kun være enige i. EA forventer nu at sælge 10 millioner eksemplarer i hele regnskabsåret.

Du kan finde flere detaljer her. Star Wars-fans vil helt sikkert også trække på smilebåndet over denne formulering:

Star Wars Jedi: Fallen Order was the action-adventure game that fans were looking for this holiday season.

Vores egen GuitarLars var begejstret for Jedi: Fallen Order, og gav spillet 9/10 i sin anmeldelse.

7 KOMMENTARER

 1. Fedt. Virkede også som et rigtig solidt spil. Selv kunne jeg dog ikke få mig selv til at lægge mere end et par timer i det. Det Souls-agtige gameplay er slet ikke mig, især ikke når load tiderne er fuldstændigt vanvittige.

 2. Godt at hører det har succes. Solidt spil, desværre syntes jeg bare det manglede dybde. Alt man kunne finde i spillet var en poncho i 100 farver. Glæder mig dog til at se næste spil fra dem.

 3. #2 jeg holder med. At finde en kiste var sgu antiklimaks delux. Efter den 20. kiste, blev man ju egentligt bare deprimered over at man fik endnu en recolor på sin poncho. Jeg synes dog spillet holdt 100% rent gameplay mässigt. Jeg fik ihvertfald en solid udfordring på det sväreste.

 4. Personligt håber jeg lidt på successen endelig kan opfordre EA til et single player kæmpe open world RPG ala The Witcher 3 i Star Wars universet. Tvivler dog… desværre.

 5. EA = Masseproducer en succes på bekostning af kvalitet.

  EA doing EA things.

  Hvis historien har noget at skulle sige så er det desværre deres forretnings model hvis de endelig laver noget “half decent” som får en smule succes.

 6. #1 Jeg havde også svært ved det, men til sidst fik jeg mere føling med det og opdagede så et for mig nyt gameplay mht dodge / parry. Sjovt og frustrerende. På PC var der stort set ingen loadtider af betydning efter min mening.

  #2 / #3 Det blev lidt værre af, at nogle ganske få crates faktisk indeholdt health-stim-upgrades som man jo egentligt har brug for. Resten (95%) var som i siger meningsløs ragelse.

  #4 Dream om :-). Jeg fik dog spillet Starwars Battlefront II singleplayer ‘gratis’ (Origin Prime Vault … ) for den måned / 119kr det hele har kostet mig. Det er på ingen måde Witcher, men meget flot og bestemt værd at tage med gratis

 7. EA havde gjort det helt rigtige at lancerer Jedi: Fallen Order på Steam, eller retter har Disney tvunget EA til det. Men beslutning var helt afgjort den rigtige og resultatet taler for sig selv nu.