For halvanden uge siden diskede PlayStation og Sucker Punch op med A Storm is Coming-traileren til Ghost of Tsushima. Den skulle naturligvis hjælpe spillet på vej til sin vestlige lancering den 17. juli, og demonstrere noget af den samurai-stemning vi kan se frem til.

I mellemtiden er en trailer landet, som er henvendt til det japanske marked. Sammenlignet med den som var tiltænkt vores breddegrader, er den japanske demonstration SÅ MEGET BEDRE. Hele traileren er fanget in-game, og viser både cut scenes, reelt gameplay og hvordan spillet tager sig ud, når karaktererne taler japansk.

Selvfølgelig er der forskelle på hvordan man bedst muligt fanger et publikum, afhængigt af hvad der appellerer forskellige steder i verden. Den japanske trailer ligner dog en langt bedre repræsentation af det endelige produkt, end den CGI-demonstration vi fik præsenteret i slutningen af sidste måned.

Vores anmeldelse er klar tirsdag den 14. juli kl. 16:00, og vi har allerede en tråd kørende i forummet, hvor vi lader op til samurai-eventyret.

2 KOMMENTARER