I sidste uge blev det hidtil PlayStation 4-eksklusive Horizon Zero Dawn udgivet på PC. Mange havde glædet sig til denne udgivelse, særligt grundet de utallige positive anmeldelser spillet fik tilbage i 2017, heriblandt også vores anmeldelse som tildelte spillet karakteren 9 ud af 10.

Desværre er mange PC-gamere yderst skuffede over det produkt de sidder med i hænderne. En sløv performance, tekniske skavanker og utilsigtede crashes, har efterladt gamere med et spil, som ingenlunde lever op til den yderst polerede PlayStation-version.

Guerilla Games er dog opmærksomme på situationen, og de bestræber sig på at kommunikere aktivt med spillets PC-community, for at komme problemerne til livs. De skriver således på spillets Steam-side:

“We have been monitoring all of our channels and are aware that some players have been experiencing crashes and other technical issues. Please know that we are investigating your reports as our highest priority.”

Deres egne ord indikerer altså, at det er deres absolut højeste prioritet, at få spillet til at fungere efter hensigten, så PC-gamere kan få den forventede oplevelse af det fremragende spil.

Kig endelig også forbi vores forum, hvor en tråd om PC-versionen af Horizon Zero Dawn er ganske aktiv.

4 KOMMENTARER

 1. Ved ikke om jeg brute forcer det men har ikke oplevet nogen problemer med det overhoved, og har da trods alt allerede lagt 20+ timer i det og ligger stabilt på 120-128 fps.

  Men med så mange rapporteringer om crashes så skal der nok være noget om snakken, men det er da underligt at oplevelsen er så forskellige fra bruger til bruger.

 2. I9-9900ks cpu
  2080Ti gfx
  nvme2 ssd
  32 gb. ram
  windows 10 pro 64 bit
  køre 1440p i opløsning

  Settings er sat på max i alt. på nær vsync er slået fra.