GTA V – det femte spil i Grand Theft Auto-serien – udkom tilbage i 2013 og var ét af sidste årtis største og vigtigste spiltitler. Her på Daily Rush har vi gentagende gange rapporteret om hvordan spillet bare bliver ved og ved og ved at sælge.

Analytikeren Daniel Ahmad har netop offentliggjort nye GTA V salgstal, og spillet er nu oppe på heftige 120 millioner solgte eksemplarer verden over:

Udover at fylde Rockstars pengetanke godt op, er GTA V nu helt oppe blandt de bedst sælgende spil nogensinde, kun overgået af Tetris og Minecraft.

Alene sidste år solgte GTA V 20 millioner eksemplarer; et tal som de fleste spil aldrig kommer bare i nærheden af. Og så længe den pengemaskine stadig kører derudad, har Rockstar måske ikke super travlt med at få det sjette spil i serien på gaden.

6 KOMMENTARER

 1. Købte det til min Xbox360, men kom aldrig rigtig igang med spillet (og min Xbox er nu pakket helt væk) Nu overvejer jeg at købe det til PC i stedet

 2. Nu hvor Dan Houser har forladt firmaet så tænker jeg heller ikke man skal forvente en 6’er ligger rundt om hjørnet, og jeg kan da kun frygte hvordan en evt. 6’er ville se ud uden hans involvering.

  Ham og Sam har jo skabt hele det univers vi alle sammen elsker så højt.

 3. Kan slet ikke forstå de ikke udgiver SP DLC til denne perle….som jo vil holde i mange år endnu.
  Det kunne da være et oplagt “Die hard”-theme DLC – plyndre et højhus osv….man kunne fortsætte….

  Jeg føler også at man mangler at gøre noget i det spil. Hvad med fængslet ude i “ørkenen” ? Jeg mener ikke at jeg har brugt til det noget aktivt i en mission.
  Hvad med de der “fanatikkere” eller hvem/hvad de er ude ved det bjerg – de har da væbnede vagter og tårne osv..(hvis du basejumper fra sejlbanen og styrer mod bjerget i det fjerne til venstre….så kan du næsten lande lige uden for deres “base”…mener jeg det er. Et stykke tid siden jeg cruisede LS rundt….