Sucker Punch Productions har i dag frigivet patch 1.05 til Ghost of Tsushima. Patchet indeholder fejlrettelser og nogle nye indstillinger for undertekster, men mere interessant åbner det mulighed for at gøre spillet sværere eller lettere alt efter præference.

I den nye sværhedsgrad Lethal er fjenderne mere aggressive og deres våben farligere. Samtidig opdager de Jin hurtigere og parry og dodge er sværere.

Hvis man hellere vil skrue sværhedsgraden i den modsatte retning, kan man vælge den nye lower intensity mode. Den beskriver Sucker Punch Productions sådan her:

Lower intensity mode is meant to maintain the heart and feel of Ghost of Tsushima combat while relaxing several timing-specific elements. Combat is less intense, giving you more time to react. Stealth settings are more forgiving, and enemies take longer to detect you.

Du kan finde detaljerne om patch 1.05 på Sucker Punchs website.

12 KOMMENTARER

 1. Hahaha hvor er det genialt…. alle de der skide streamers der i dag sidder og blære sig med de har slået spillet på det sværeste og så kommer der en ENDNU sværere sværhedsgrad haha…. det er så godt SP.

 2. Var det ikke også tiltrængt? Jeg spiller på hard har ca. lavet det meste på start “øen” syntes ikke det er voldsomt svært. De der duels er lidt udfordrende, men ellers ikke.

 3. Spiller normal lige nu og det er ret nemt. Er primært kun i duel jeg dør et par gange. Og hvis jeg tager og ikke kigger på mit liv.

 4. Haha, okay, nogle hårde drenge vi har herinde…😂 jeg spiller på medium og dør konstant – også mod normale fjender. Det er rigeligt udfordrende lige pt.

 5. Fedt, startede på Normal, men gik over til Hard og synes stadig det er for nemt. Bruger stort set ingen Ghost skills, parry og dodge er simpelthen for nemt, kan rydde en hel Mongol Camp uden noget snigeri og stort set uden at tage skade.
  Nogle duels er svære, men standard Mongoler er sku lidt fesne. Glæder mig til at prøve Lethal.

 6. #10 DOWN’er kommentar*!

  *har fået lov af fætter, der faktisk ér mongol! Og for lige at gøre det hele værrerereererer/krænket/såret/osv… Han er überFanboi af:

  The HU

  Yup! SLÅ DEN? PC-cancel/call out-world…