Ejer du allerede det fantastiske Ghost of Tsushima, og tænker at samuraiaction sammen med vennerne lyder appellerende? Så kan du glæde dig over, at Ghost of Tsushima: Legends i dag er blevet annonceret.

Ghost of Tsushima: Legends er en co-op multiplayer-tilføjelse, som bliver gratis for alle der allerede ejer grundspillet. I Legends vil du kunne påtage dig rollen, som en af fire figurer: Samurai, Hunter, Ronin eller Assassin. To til fire spillere vil da kunne påtage sig forskellige udfordringer, både i form af missioner med narrativt indhold, såvel som baner hvor man skal overleve en horde af fjender i så lang tid som muligt.

Hvor Ghost of Tsushima primært præsenterede en realistisk fortolkning af det feudale Japan, dykker Legends i stedet ned i japansk mytologi. Ovenstående trailer lægger især op til kampe mod overnaturlige dæmoner og væsner, som ikke just hører hjemme i denne verden.

Vi får også et hurtigt blik på gameplay fra udvidelsen, og det lader til, at det skarpe kampsystem fra single player-oplevelsen er bibeholdt. Kombineret med de dystre rammer og forestillingen om at nedslagte djævelsk kryb med vennerne, kan det altså blive en yderst underholdende tilføjelse, til et i forvejen fremragende spil.

Ghost of Tsushima: Legends er blot annonceret til at udkomme i efteråret 2020. Vi siger selvføligelig til, når vi har en mere konkret dato at forhold os til.

4 KOMMENTARER

  1. #3, ja, en udgave, hvor også fysikken er endnu bedre, så en arm fx falder af, når et herreskarpt samuraisværd drøner lige igennem den! Det er kedeligt, det kun sker i Ghost stance!