iOS-udgaven af Fortnite

Epics Fortnite har ramt endnu en episk milepæl, da iOS-udgaven nu har indtjent 300$ millioner på bare 200 dage, og Android-versionen følger flot med.

De seneste data kommer fra Sensortower, og her kan vi se, at hele 65% af de 300$ millioner kommer fra USA, og at den første uge efter lanceringen af sæson 6 bragte 20$ millioner ind til Epics bankboks.

På verdensplan spenderes der ca. 1,5$ millioner på iOS versionen af Fortnite. Efter lanceringen af sæson 6 er det dog steget til 2,5$ millioner per dag. Der ser altså ikke ud til, at Fortnite-feberen stopper lige med det samme.

Android-versionen har siden lanceringen den 9. august hevet godt 60$ millioner ind.

Det virker ikke rigtigt til, at Fortnite har det store publikum her blandt rusherne, men er der mon nogle af jer, der er hoppet på den farverige shooter-builder?

3 KOMMENTARER

  1. #1 Jeg tror, at det er et suverænt godt mobilspil. Men det siger nok heller ikke så meget, da jeg ofte hellere vil sidde og kigge ud i den blå luft end at spille et mobilt spil

  2. Min opfattelse er at det appellerer meget til de yngre gamere, det er ihvertfald hvad begge mine drenge og alle deres venner går op i.