For et par dage siden bekræftede Electronic Arts officielt, at et nyt Star Wars-spil er på vej. Det hedder Star Wars: Squadrons og i dag har EA frigivet den første trailer, som du kan se lige her:

Spillet foregår efter Return of the Jedi og sætter spilleren i pilotens sæde i nogle af de helt klassiske Star Wars-fly. Gameplayet er først og fremmest 5v5 multiplayer, men spillet vil også have en singleplayer kampagne. Ganske interessant kommer Star Wars: Squadrons også til at understøtte Virtual Reality headsets på PlayStation 4 og PC.

Traileren indeholder ikke noget gameplay, desværre, men Electronic Arts kommer til at vise mere af spillet frem under deres EA Play-event den 18. juni.

Star Wars: Squadrons udkommer 2. oktober til PC, Xbox One og PlayStation 4. Udover EA’s egen tjeneste Origin bliver PC-versionen også tilgængelig på Steam og Epic Games Store. Spillet understøtter cross-play på tværs af alle tre platforme.

3 KOMMENTARER

  1. Lol man… jeg fatter det ikke. Egentlig var jeg lidt sådan at oven på slutningen af episode 9 så var SW lidt dødt for mig, men den trailer gør stadig et eller andet… utroligt at et koncept kan tage så meget flak og stadig røre noget i en….

    Men må nok hellere lige vente og se anmeldelser. Styringen skal bare være iorden for at det spil kommer til at fungere

  2. Hvor er det FEDT at se traileren fortsætter samme spor som de seneste StartWars film og den gennerelle trend i Hollywood, samt på sociale medier

    De Onde = Hvide Mænd (og enkelte hvide kvinder – men de er nok tvunget til at være onde)

    De Gode = Unge kvinder og masser af diversity

    Perfekt – det bliver et perfekt spil