Hvis du tænker, at det kunne være sjovt at spille Fall Guys på mobilen, når du alligevel er på farten, så kan der være håb forude. Spillet er nemlig på vej til mobile enheder, men i første omgang er det blot for det kinesiske marked.

Den kinesiske udgiver Bilibili har netop annonceret at kineserne kan se frem til det farverige kaos på mobilen. Nyheden ramte dog først den vestlige del af verden via brancheanalytikeren Daniel Ahmad:

Med den succes spillet allerede har opnået, er det ikke utænkeligt, at spillet også finder en solid fanbase på smartphones og tablets. Mon ikke det derfor blot er et spørgsmål om tid, før spillet ser en vestlig udgivelse på disse platforme?

Ny patch lige på trapperne

Fall Guys opdateres heldigvis løbende, både for at udrydde de bugs der endnu eksisterer, men også for at balancere oplevelsen bedre. På spillets egen Twitterprofil, er nogle af de kommende justeringer blevet uddybet, og der er bestemt ting at se frem til:

Mest begejstret er jeg for det øverste punkt, da det tyder på der kommer til at være længere imellem de holdbaserede baner. Jeg er slet ikke fan af disse, hvilket jeg adskillige gange gav udtryk for under min live-gennemspilning. Resten af punkterne bærer dog mest af alt præg af at være smårettelser af exploits og indførelsen af et par justeringsmuligheder på PlayStation 4-versionen.

Tweetet slutter lidt humoristisk af, med en note om at det gule hold ikke længere skal lide under en “speed nerf”. Har man fulgt lidt med spillet den sidste uges tid, vil man vide at der er generel konsensus om, at hvis man bliver placeret på det gule hold i en hvilken som helst aktivitet, så er der overvejende stor sandsynlighed for, at man ryger ud i den pågældende runde. Jeg tror nu mere det handler om, at man næsten er garanteret at ryge ud, hvis man ender på hold med mig. Jeg er sikker på der ingen sammenhæng er mellem den slags spekulationer, og det faktum at jeg oftest finder mig selv på det gule hold …

1 kommentar

  1. Jeg har endnu ikke fået prøvet det, men hvad tænker I, der har spillet det, om kontrollerne ift. mobil? Giver det mening?