Det er næppe kun undertegnede, som så meget frem til den 29. maj, hvor The Last of Us Part II skulle se sin længe ventede udgivelse. Desværre måtte vi i sidste uge fortælle, at spillet er blevet udskudt på ubestemt tid, og vi har derfor ingen anelse om, hvornår vi kan fortsætte det post-apokalyptiske eventyr med Ellie.

Er du blandt dem, som har forudbestilt spillet via PlayStation Store, skal du dog være opmærksom på, at din bestilling er blevet annulleret. Dette fremgår af PlayStations support-site, hvor købere opfordres til at holde øje med sin e-mailindbakke, hvor specifikationerne vil blive udpenslet. Har du derfor allerede betalt for spillet, vil beløbet angiveligt automatisk blive overført tilbage til den konto, hvorfra betalingen oprindeligt fandt sted.

I skrivende stund er spillet slet ikke at finde på PlayStation Store. Ønsker du derfor stadig at forudbestille The Last of Us Part II, skal du altså holde et vågent øje på sitet, og lægge en helt ny bestilling ind, når det endelig får en dedikeret side til formålet.

3 KOMMENTARER