For kort tid siden annoncerede Microsoft, at både Xbox Series X og S kommer på gaden den 10. november. Samtidig er Ubisoft nu ude med en melding om, at Assassin’s Creed Valhalla udkommer på samme dato.

Det vil altså sige, at spillets launch er blevet rykket til en uge tidligere, sådan at man kan spille det seneste Assassin’s Creed-spil så snart man har pakket sin spritnye Xbox ud.

Gamere på andre platforme får dog også spillet i hænderne tidligere. Udover Xbox Series X og S udkommer Assassin’s Creed Valhalla til Xbox One, PlayStation 4, Stadia og PC via Epic Games Store og Ubisoft Store. Når PlayStation 5 kommer på gaden, er spillet også klar til den.

Skifter man ikke sin Xbox One ud med en Series X eller S med det samme, kan man glæde sig over at Assassin’s Creed Valhalla understøtter Microsofts Smart Delivery-koncept. Det vil sige, at køber man spillet til Xbox One, bliver man opgraderet gratis, når man senere skifter til en Xbox Series X eller S.

3 KOMMENTARER

  1. Jeg bider mærke i, at det ikke kommer senere til Stadia. Google kan lidt bedre konkurrere, når spillene ikke kommer senere på deres platform. De har været noget sløve med udrulningen, men jeg tror, at Stadia kan ende med at blive rigtig godt om et par år. Hvis Google lader det leve så længe, selvfølgelig.:)

  2. Nøøj jeg er spændt på den her titel, stor fan af serien, og glæder mig til at se om de har forbedret den nye model og gjort det meget bedre, eller om det er nogenlunde samme oplevelse som Origins og Odyssey. Kan faktisk meget godt lide begge spil, men savner lidt det gamle stealth som der ikke er særlig meget af i de seneste titler.

  3. #2 Uden at aflive den før fødsel så lyder det bare virkelig som 2 modsætninger med vikinger og stealth.

    Er dog mega glad for den bliver rykket da jeg næsten ikke kunne overskue at CP2077 udkom 2 dage efter denne i den oprindelige plan, på den her måde kan man uden at stresse fordybe sig lidt i AC Valhalla før man skifter univers til CP2077