Rare lever i den grad op til løftet om at blive ved med at udvikle nyt indhold til deres piratspil Sea of Thieves, der udkom i 2018.

Juli måneds opdatering hedder Ashen Winds. Den har fået en trailer, som du kan se lige over nyheden her.

I Ashen Winds kommer spillerne op mod fire ildspyende Ashen Lords. Lykkes det at dræbe én af dem, kan man loote et Ashen Winds Skull, som enten kan sælges eller bruges som flammekaster. Ikke noget nemt valg!

Den gratis opdatering er ude i dag til både Xbox One og PC. Du kan læse mere om den ovre på Xbox Wire.

10 KOMMENTARER

  1. Ja har faktisk også fået spillet det en del med et par venner
    Kan kun anbefales her fra.

    Dog er der et par ting jeg godt så de ændret.
    Det er simpelthen for let at repair i kamp, det er næsten umuligt at synke et andet skib uden at borde det med explosives hvis de ved hvad de laver.

  2. #2 spillede det sammen med 2 andre. Vi havde rigeligt travlt med at reparere skibet hele tiden😂 håber da ikke de gør det svære 😁

  3. Husk at skyd samme sted på skibet i er imod. Hullet bliver større med flere skud og i knockbacker folk der prøver at repair. Kegs er dog guds gave til pirateri. Har lige rundet 200 timer på steam og er godt på vej til 75 i de fleste genialt spil med venner.

  4. #9 du kan bruge xbox konsole appen i Win10 til din friends list, det hele kører derover. Så vi kan da godt adde hinanden her fra DR: