torsdag, januar 19, 2017

Nioh er gået guld og de første previews er landet

Har du mod på en gang Dark Souls tilsat en gang samuraier, bør du se nærmere på Team Ninjas PS4-eksklusive Nioh. Spillet er gået guld i dag og de første previews er blevet offentliggjort.
video

Ubisoft er på vej med Just Dance, Rayman og Steep til Switch

Ubisoft har traditionelt bakket godt op om Nintendos hardware og de skuffer heller ikke i dag. Just Dance 2017, Rayman: Legends og Steep er på vej til Nintendo Switch.
video

Fire Emblem Warriors udgives til Switch ved juletid

Koei Tecmo er på vej med Fire Emblem Warriors til Switch. Spillet er klar ved juletid og minder formodentlig meget om Hyrule Warriors. Se traileren her.
video

Nintendo byder på mærkværdige mini-games i 1-2 Switch

Kan du malke ko hurtigere end din ven i 1-2 Switch? Nintendo er klar med en samling mini-games i noget der minder om en krydsning mellem Wii Sports og Nintendoland.
video

Splatoon 2 ankommer til Nintendo Switch i løbet af sommeren

Vi havde forventet at Splatoon 2 ville være blandt lanceringstitlerne til Nintendo Switch. Det sker ikke, men Splatoon er klar i løbet af sommeren. Se traileren her.
video

Super Mario Odyssey Nintendo Switch trailer

Super Mario Odyssey var blandt de største annonceringer ved Nintendo Switch præsentationen i morges. Spillet er ude ved juletid, men du kan se den første trailer i dag.
video

Super Bomberman R Nintendo Switch trailer fra Konami

Konami vil også lege med, når det gælder Nintendo Switch. De er den 3. marts på banen med Super Bomberman R. Se traileren og læs pressemeddelelsen her.

LEGO CITY Undercover får sin første trailer

Warner Bros. og Telltale Games er i dag klar med den første trailer til LEGO CITY Undercover. Spillet ankommer til PC, PS4, Xbox One og Nintendo Switch i løbet af foråret.
video

Første detaljer om Telltales Guardians of the Galaxy-spil

GameStop kom i går til at lække detaljer om hvad du kan forvente dig af Telltales kommende spil baseret på Guardians of the Galaxy. 25. april nævnes som udgivelsesdato.

Psyonix’ Rocket League har rundet 25 mio. spillere

Rocket League er et bevis på at et godt gameplay-koncept sagtens kan fange gamerne uden de kæmpe budgetter. Psyonix fortæller nu at Rocket League har rundet 25 mio. spillere.
- Annonce -

SENESTE