lørdag, oktober 20, 2018

Remedy bruger gamle stemmeskuespillere i Control

Til trods for en flot præsentation ved årets E3-messe, så har vi slet ikke givet Control opmærksomhed nok her på Daily Rush. I dag er der dog kommet en...

Rygter om efterfølger til Rockstars Bully tager til

I disse dage er der stort fokus på Red Dead Redemption 2 fra Rockstar Games. Det kan dog tyde på, at næste projekt fra den populære udvikler, er en genoplivning af en spilperle fra 2006.

Lækket liste over Achievements og Trophies til Red Dead Redemption 2

Som om ventetiden ikke er hård nok i forvejen, så er en liste over Achievements og Trophies til Rockstars Red Dead Redemption 2 netop lækket.

Red Dead Redemption 2 bliver mere interessant uden minimap

Red Dead Redemption 2 har fået en super interessant feature, som du kun får glæde af, hvis du vælger at spille uden minimap.

Assassin’s Creed Odyssey trækker 33% flere spillere på Steam end Origins

Assassin's Creed Odyssey trak 62.000 samtidige spillere på Steam i søndags. Det er 33% højere end 2017's Origins, der toppede med 41.000 spillere.

The Forge bliver første DLC til Shadow of the Tomb Raider den 13. november

Shadow of the Tomb Raider får den første udvidelse i form af The Forge i løbet af november måned. Det bliver den første af syv månedlige udvidelser.

Fortnite til iOS har indtjent 300$ millioner på bare 200 dage

Epics Fortnite har ramt endnu en episk milepæl, da iOS-udgaven nu har indtjent 300$ millioner på bare 200 dage, og Android-versionen følger flot med. 

Red Dead Redemption 2: Official Gameplay Video part 2 er nu klar

Rockstar har nu leveret Red Dead Redemption 2: Official Gameplay Video part 2, som de lovede os for en måned siden. Den gør absolut ikke ventetiden nemmere.

Harry Potter, Batman og Diablo er måske på vej i tre nye spil

Blizzard gør plads til Diablo-afsløringer, et spændende Harry Potter spil blev afsløret, og så er Rocksteady måske på vej med endnu et Arkham-eventyr. Den seneste uge har budt på mange store overraskelser.

Blodig info og smukke screenshots af Red Dead Redemptions dyreliv

Omkring 200 dyrearter og 19 forskellige hesteracer lever deres liv i Red Dead Redemption 2's forunderlige verden. Rockstar er klar med masser af smukke billeder fra det vilde west.

POPULÆRE