mandag, april 23, 2018

For Honor har fået helt ny Training Mode

Har du behov for at finpudse dine kampevner, eller måske lære nogle tricks som du ikke kendte til, så er det nu muligt i For Honors nye Training Mode.

Fortnite kan snart spilles i Kina

Der er ingen udsigt til at det Epic Games' populære Fortnite sænker farten på sin succes foreløbig. Spillets officielle Twitter-konto har nu lagt et billede op, som mere end...

Monster Hunter: World 3.0.0 patch tilføjer den gyldne drage Kulve Taroth

Capcom kunne i går fortælle, at Monster Hunter: World 3.0.0 patchen ville være klar allerede i dag. Flere rettelser, quality-of-life tilføjelser og den nye gyldne Elder Dragon, Kulve Taroth.

Dark Souls Remastered forsinket til Nintendo Switch

Bandai Namco har meddelt, at Dark Souls Remastered ikke når frem til Nintendo Switch den 25. maj som planlagt. Spillet ankommer til Nintendos konsol i løbet af sommeren.

SLUT: Konkurrence – Vind God of War

VINDEREN ER FUNDETSå blev det endelig søndag, og vinderen af konkurrencen er fundet. Ved helt tilfældig lodtrækning blev vinderen NoFaith, som altså kan se frem til at modtage den...

A Way Out runder et salg på 1 mio. på bare to uger

Electronic Arts' (EA) og Hazellight Studios' A Way Out har rundt et salg på 1 mio. på bare to uger. Overraskende for både spillets udviklere og også EA.

Shenmue I & II genudgives til PC, PS4 og Xbox One i år

SEGA har i dag bekræftet, at de vil genudgive Shenmue I & II til PC, PS4 og Xbox One senere i år. Højere opløsninger og moderne interface er blandt tilføjelserne til de to spil, som udgives samlet.

Rare lufter endelig fremtidsplanerne for Sea of Thieves

Sea of Thieves er, med rette, blevet kritiseret for at mangle indhold. Nu fortæller Rare endelig lidt om de kortsigtede fremtidsplaner for spillet.

Xbox-chef lykønsker Sony med de flotte God of War-anmeldelser

Der har været rigeligt med roser til næste uges helt store God of War-lancering, fra anmeldelserne som kom live i går. I vores anmeldelse kvitterede vi med en behersket...

God of War lander til stor ros og flotte anmeldelser

Embargoen på anmeldelser af Sony Santa Monicas nye God of War er nu faldet. Flere medier er ude med rene ti-taller. Læs vores lidt mere beherskede anmeldelse.

POPULÆRE