lørdag, februar 17, 2018

8 spil i kamp ved EVO 8 i Las Vegas i august måned

Er du til kampspillene, er EVO turneringen årets absolutte højdepunkt. Arrangørerne har nu annonceret de 8 spil, som der skal findes mestre i. Marvel vs. Capcom Infinite er blevet droppet.

Konami er klar med Metal Gear Survive betatest i den kommende weekend

Skulle du have lyst til at smage på hvordan Metal Gear Survive, kan du i den kommende weekend (16 - 18. februar) forsøge dig på PC, PS4 og Xbox One.

Ninja Turtles invaderer NetherRealms Injustice 2 i morgen

Warner og NetherRealms sublime kampspil baseret på DC Comics' helte og skurke, Injustice 2, får tilføjet de kære - eller møgirriterende - Ninja Turtles.Det er i morgen, at de...

The Surge 2 annonceret og ankommer til PC og konsollerne i 2019

Focus Home Interactive og Deck13 har bekræftet, at The Surge får en efterfølger i The Surge 2 og ankommer til både PC og konsollerne i løbet af 2019.

Red Dead Redemption 2 rygtes at have Battle Royale & first-person mode

Nu hvor du må vente lidt længere på Red Dead Redemption 2, kan du måske se frem til Battle Royale og også en first-person mode. Der er godt gang...

Capcom klar med endnu en hurtig Monster Hunter World patch

Capcom har de seneste par dage udsendt to patches til Monster Hunter: World. Der er tale om mindre rettelser, men spillet har nu rundet et salg på 6 mio.

Shadow of the Colossus får en smuk story trailer

Der er ingen tvivl om at BluePoints remake af Shadow of the Colossus er noget af et mesterværk. Mens du venter på Dennis anmeldelse, kan du her se en smuk og fristende ny story-trailer.

Yakuza 6 forsinket en måned og når først frem i april

SEGA har meddelt at Yakuza 6 vil blive en måned forsinket og ankomme den 17. april her i Vesten. Du kan dog trøste dig med en demo inden da.SEGA...

Red Dead Redemption 2 udgives den 26. oktober

Så kom Rockstar Games endelig med den melding mange har ventet på: Red Dead Redemption 2 (RDR2) har fået en udgivelsesdato og ankommer den 28. oktober.

Burnout-udvikler arbejder på et action adventure-spil

Siger man Criterion falder tankerne unægtelig på både Burnout og Need for Speed. Studiet lader dog til at søge nye territorier, da de nu søger en lead combat designer...

POPULÆRE