tirsdag, april 24, 2018

God of War kan blive den største PS4-eksklusive debut nogensinde

God of War har i den grad imponeret alle steder. Spillet er nu klart det hurtigst sælgende i serien og analytikere forventer at det meget vel kan blive den største PS4-eksklusive debut nogensinde.

Ninja sætter ny Fortnite-streaming rekord i Las Vegas

667.000 så med da Ninja streamede fortnite fra den nyåbnede Esports Arena i Luxor Resort & Casino i Las Vegas. Derved slog han sin egen streaming-rekord fra sidste måned.

Monster Hunt er Hearthstones næste singleplayer mode

Blizzard har løftet sløret for den næste Hearthstone-udvidelse, og der er her tale om et nyt singleplayer-eventyr kaldet Monster Hunt.

God of War Director reagerer på anmeldelser i personlig video

Director for God of War, Cory Barlog, har netop uploadet en video han filmede af sig selv, den dag anmeldelserne for hans fem år lange arbejde blev offentliggjort.

For Honor har fået helt ny Training Mode

Har du behov for at finpudse dine kampevner, eller måske lære nogle tricks som du ikke kendte til, så er det nu muligt i For Honors nye Training Mode.

Fortnite kan snart spilles i Kina

Der er ingen udsigt til at det Epic Games' populære Fortnite sænker farten på sin succes foreløbig. Spillets officielle Twitter-konto har nu lagt et billede op, som mere end...

Serious Sam 4: Planet Badass annonceret af Croteam

Kroatiske Croteam og benyttede Reboot Develop konferencen i Dubrovnik til formelt at annoncere Serious Sam 4: Planet Badass. De lover Serious Sam i en "brutalt større skala" naturligvis.

Pro Evolution Soccer (PES) mister rettighederne til UEFA Champions League

Konamis Pro Evolution Soccer (PES) vil ikke længere have den licens på UEFA Champions Leage. Efter årets finale i Kiev, er det ti år lange samarbejde slut.

PUBG får ny bane med undergrunds-huler og valgfrie maps

PUBG Corp. synes nu endelig at have skruet tempoet og begyndt at tilføje nye features til PlayerUnknown’s BattleGrounds. Nyt Savage map med undergrunds-huler og endelig muligheden for selv at vælge map er på vej.

Mobil-versionen af Fortnite har indtjent 150 mio. kr. på én måned

Vi har allerede fortalt, at mobil-versionen af Fortnite er en rigtig god forretning for Epic Games. Sensor Data fortæller nu at spillet har indtjent for 150 mio. kr. på bare en måned.

POPULÆRE