torsdag, januar 19, 2017

Valve arbejder på singleplayer-spil baseret på Half-Life / Portal

Der er rigtig, riiigiig mange som vil se Half-Life 3 realiseret. Valves Gabe Newell har nu via en Reddit AMA bekræftet, at de er i gang med et eller flere singleplayer-spil baseret på Half-Life / Portal-universet.

The Nighthold raid er nu tilgængeligt i World of Warcraft: Legion

Gul'dan venter på dig i The Nighthold. Blizzard har nu åbnet op for det seneste raid i World of Warcraft: Legion på Normal og Heroic sværhedsgrad. De bedste guilds har allerede splattet Gul'dan.
video

Injustice 2 Story trailer fra Warner og NetherRealm Studios

Efter et par GIF-appetitvækkere på Twitter i går, har Warner og NetherRealm Studios netop frigivet en ganske lækker Injustice 2 Story trailer. Her kan du se kendte superhelte og også et par stykker som tilsyneladende er blevet fjender.

Danske Heroes & Generals runder 10 mio. registrerede spillere

Danske Reto-Moto kan i dag fortælle, at deres Heroes & Generals på lidt over tre måneder har rundet 10 mio. registrerede spillere. Endnu mere på vej i 2017.

Nioh er gået guld og de første previews er landet

Har du mod på en gang Dark Souls tilsat en gang samuraier, bør du se nærmere på Team Ninjas PS4-eksklusive Nioh. Spillet er gået guld i dag og de første previews er blevet offentliggjort.

Titanfall 2 vil byde på Live Fire game mode helt uden titaner

Næste indslag i Titanfall 2 vil byde op til 6vs6 Live Fire game mode helt uden titanerne. Dertil er tre nye baner på vej ganske gratis.
video

19 minutters gameplay video fra Zelda på Nintendo Switch

DigitalFoundry har fået lov at optage film fra to gennemspilninger af Zelda: Breath of the Wild. Det er der kommet en 19 minutters teknisk gennemgang ud af. Zelda kører i 900p, når du ikke benytter den håndholdte udgave.
video

Nintendo introducerer motion-control kampspillet ARMS til Switch

Er du vild med store overdimensionerede boksehandsker, og vil du samtidig lidt i form, bør du se nærmere på motion-control kampspillet ARMS til Switch. Vi er klar med en forsmag i trailer-form.
video

Ubisoft er på vej med Just Dance, Rayman og Steep til Switch

Ubisoft har traditionelt bakket godt op om Nintendos hardware og de skuffer heller ikke i dag. Just Dance 2017, Rayman: Legends og Steep er på vej til Nintendo Switch.
video

Fire Emblem Warriors udgives til Switch ved juletid

Koei Tecmo er på vej med Fire Emblem Warriors til Switch. Spillet er klar ved juletid og minder formodentlig meget om Hyrule Warriors. Se traileren her.
- Annonce -

SENESTE