I næste uge løber den store show The Game Awards af stablen. Det er ved denne anledning branchen klapper sig selv på skulderen, hvilket ikke nødvendigvis er det mest appelerende ved showet.

Hvad der derimod på langt bedre vis formår at fange opmærksomheden, er nogle af de annonceringer som showet også kan prale af. Spillets primære bagmand, Geoff Keighley, har nu sat en del tanker i gang, da han på Twitter har annonceret, at hovedrolleindehaveren til den kommende Uncharted-film, Tom Holland, vil være blandt dem som skal overrække en pris denne aften:

Lad mig lige understrege, at jeg er larmende ligeglad med prisen. Hvad der derimod er langt mere interessant, er om Hollands tilstedeværelse kan være en indikator på, at vi rent faktisk får vist nogle klip fra Uncharted-filmen, som virkelig har været alt for længe undervejs.

Hvis det er noget du vil se med på, så finder The Game Awards sted på fredag fra kl. 01:00 dansk tid. Vi skal selvfølgelig nok bringe de vigtigste historier fra aftenen.

3 KOMMENTARER

  1. Hvorfor i alverden har de valgt HAM til den rolle…?? Hvor helt vildt dårligt valgt. Hvad er han? 25..? Nathan Drake er i midt-slut trediverne. Måske endda start fyrrerne.