Hvis du som voksen interesserer dig for computerspil, tegneserier, rollespil og lignende, er der nok en god chance for, at du er vokset op med Troldspejlet på Danmarks Radio.

Programmet gik i luften for første gang helt tilbage i 1989 og behandlede alle de nørdede emner, man ellers ikke fandt på TV dengang. Troldspejlet lever stadig i bedste velgående i dag – det er faktisk det tredjeældste program, der stadig kører på Danmarks Radio – og flytter snart fra DR Ultra til DR2.

Det nye program hedder Troldspejlet og Co., og Danmarks Radio har lavet en meget charmerende trailer til det, som du kan se herover.

Troldspejlet og Co. er i modsætning til de gamle programmer henvendt til voksne, men emnerne er stadig de samme. Hvis du har lyst til at kigge med, bliver første afsnit sendt på søndag den 1. december kl. 22 på DR2.

15 KOMMENTARER

  1. Jeg var publikum til deres general prøve. Gæsten var Jonas Schmidt. Det blev optaget, men vil ikke blive vist. Lidt sjovt at se Stegelmann i virkeligheden når jeg har fulgt Troldspejlet i alle årene.

  2. så fik jeg set troldspejl afsnittet og i gamle dage så jeg det udelukkende pga. computer spil anmeldelser. synes det er ret elendigt. publikum og gæst og jakob’s forsøg på at være sjov