Marvel har annonceret, at de er på vej med et 4K Ultra HD Blu-ray box set indeholdende samtlige film i den såkaldte Infinity Saga, dvs. de første tre faser i Marvel Cinematic Universe.

Boksen indeholder de 23 film, et brev fra Kevin Feige, et litografi og en ekstra disc med bonusmateriale og special features.

Den udkommer 15. november, men… der er desværre et men. Prisen ligger på $549,99 eller omkring 3.700 kroner, så man må nok forvente, at det er kun er de mest dedikerede fans, der kaster deres surt tjente penge efter det nye box set.

Twentieth Century Fox er helt med på idéen om et super dyrt box set til dedikerede fans. De har nemlig annonceret et nyt DVD box set, der indeholder de første 20 sæsoner af kultserien The Simpsons. I alt bliver det til 441 afsnit fordelt over ikke færre end 79 DVD’er.

Der bliver dog kun lavet 1000 eksemplarer, så er man superfan af The Simpsons, skal man være meget hurtigt ude. Boksen kommer på gaden 3. december, og kommer til at koste hele $599,99.

7 KOMMENTARER

  1. Fuck den der Simpsons-boks. Seriøst. Jeg er stadig bitter over, at de stoppede med at udgive sæsonerne på DVD efter sæson 17, selvom de allerede havde udgivet sæson 20. Så nu har jeg 1-17 og 20 ovre på hylden. 18 og 19 vil altid mangle. AAARRGHH!!!

  2. Tror det sidste jeg købte på Blu-ray var The hobbit extended Edition Trilogy og det må være tilbage i 2015. Siden har jeg ikke købt Blu-ray mere.