Den New Zealandske instruktør Taika Waititi, som stod bag Thor: Ragnarok, kommer til både at skrive og instruere den fjerde Thor-film i Marvel Cinematic Universe. Det skriver The Hollywood Reporter.

De to første Thor solofilm er blandt de lidt mere lunkent modtagne af Marvels egne produktioner. Det vendte dog fuldstændig med Waititis Thor: Ragnarok i 2017, og den succes satser Marvel Studios givetvis på at gentage med den fjerde film.

Filmen kommer formodentlig til at være en del af fjerde fase af Marvel Cinematic Universe, men Marvel Studios har endnu ikke officielt annonceret, hvilke film den næste fase kommer til at bestå af.

Der er dog en vis chance for at vi bliver klogere meget snart. På lørdag har Marvel et 90-minutters panel på San-Diego Comic Con (nørdernes jul i juli), hvor mange forventer, at sløret bliver løftet for fase fire.

2 KOMMENTARER

  1. Jeg hører til dem som bedre kunne lide de to første Thor film og jeg synes at Ragnarok er meget overrated. Den blev lidt for pjattet på nogle punkter.