Det postapokalyptiske action-adventure The Last of Us er ét af de helt essentielle spil på PlayStation 3 og 4 og Part II udkommer til maj på PlayStation 4. Men det er ikke det eneste, fans af serien har at se frem til; spillet er nemlig på vej til dit TV i form af en ny HBO-serie.

Og det er bestemt ikke hvem som helst, der har fået ansvaret for arbejdet. Serien bliver skrevet af Craig Mazin, der stod bag HBO’s Chernobyl, og Neil Druckmann fra Naughty Dog, som har abejdet på historien i begge The Last of Us-spil. Det er en stærk kombination af TV- og spilerfaring, der skal bringe spillet til live på skærmen.

Serien på HBO kommer i første omgang til at dække handlingen fra det første spil. Og meget mere ved vi desværre ikke på nuværende tidspunkt, men det her bliver helt klart en serie, hvis udvikling vi kommer til at følge. Sammen med de mange fans af spillet krydser vi fingre for en fed serie.

2 KOMMENTARER

  1. Ikke noget link til min tidligere tråd..?

    Skuffende 😭😭 Phon plejede altid at give props til os, der var hurtige til at finde nyheder til DR.

  2. Mere i last of us universet er bestemt en god ting, og det kunne bestemt virke rigtig godt som en serie. Men må indrømme jeg blev noget skuffet, da jeg læste de ville genfortælle 1’erens historie. Havde håbet på en anden historie med andre personer, måske i en anden del af landet eller verden. Håber ihvertfald de bringer noget nyt til historien, når de har valgt at genfortælle den.

    Ud over det så kan det ikke blive 29. Maj hurtigt nok.