Spider-Man – Edderkoppen på dansk – er én af Marvels mest ikoniske og populære superhelte. Desværre solgte Marvel helt tilbage i 1998 – længe før de selv begyndte at producere film – rettighederne til Spider-Man til Sony, som efterfølgende lavede en stribe film baseret på karakteren.

I 2015 nåede Marvel og Sony så frem til en aftale, der gjorde det muligt for Spider-Man at blive en del af Marvel Cinematic Universe. Det er indtil videre blevet til to solofilm for Spidey og en række optrædender i andre MCU-film.

I sommers knækkede filmen (sorry…) så; Marvel og Sony kunne ikke blive enige om en ny kontrakt, og dermed var det slut med Spider-Man i MCU.

Heldigvis er der nu godt nyt for Edderkoppens mange fans. Det er alligevel lykkedes at få en aftale på plads, og den tredje Spider-Man MCU-film bliver altså alligevel en realitet. Den har endda allerede fået en premieredato: 16. juli 2021. Udover den tredje solofilm kommer Spider-Man til at optræde i en anden kommende Marvel-film, som der dog endnu ikke er flere detaljer om.

3 KOMMENTARER