At kalde Sonic The Hedgehog-filmen for en succes, må kaldes en underdrivelse. Filmen blev den mest indtjenende film baseret på et videospil nogensinde, og det endda til trods for at filmen måtte udskydes, grundet et helt fejlslået design af hovedpersonen.

Meget kan nu tyde på, at der er en efterfølger på vej til filmen. Hjemmesiden CreativeBC.com, som oplyser hvilke filmprojekter der pt. finder sted i British Columbia i Canada, nævner nemlig en projekttitel, som de fleste Sonic-fans genkender øjeblikkeligt. Se bare screenshottet fra hjemmesiden herunder:

Er du endnu uindviet i Sonic-universet, så kan jeg oplyse at Emerald Hill er navnet på første bane i Sonic The Hedgehog 2 fra 1992.

Jeffrey Fowler er noteret som instruktør på “Emerald Hill”, og eftersom han have samme rolle under den første film, må det være fair at antage, at der altså er tale om en fortsættelse til den første film. Dertil indikeres det også at optagelser begynder i marts 2021 og ender i oktober samme år. Filmprojekter har dog ikke haft det nemt i 2020 grundet coronapandemien, så om disse datoer kommer til at holde helt stik, må tiden altså vise.

Blev man underholdt af den første film, bør man altså nu kunne se frem til at se mere til det blå lyn.

3 KOMMENTARER

  1. Jeg så primært den første pga. Jim Carrey. Det var fin nok underholdning, men bestemt ikke et mesterværk. Hvis jeg skal se 2’eren, så kræver det som minimum, at Jim er med igen.

  2. Det “fejl design” var et planlagt marketing stunt. Change my mind!

    Anyways, godt – min søn var temmelig utilfreds med fraværet af Tails før til sidst. Misforstå mig ikke, han elskede filmen – det var hans første biograf oplevelse og vi havde salen helt for os selv (heldigvis, for han er ikke helt lydløs)… men men men, han savnede virkelig Tails