Om lidt over to uger – nærmere bestemt torsdag den 27. februar – lander sæson 2 af cyberpunkserien Altered Carbon på Netflix. Som optakt til premieren har Netflix frigivet sæsonens trailer, som du selvfølgelig kan se lige over nyheden her.

Hovedrollen Takeshi Kovacs spilles i sæson 2 af Anthony Mackie, som vi bl.a. kender fra Marvel Cinematic Universe, hvor han spiller Falcon. At hovedpersonen spilles af en anden skuespiller end i første sæson for to år siden, er ikke helt så underligt i lige præcis denne serie. I Altered Carbons univers kan man nemlig downloade sin bevidsthed til en ny krop.

Sæson 2 består af otte afsnit, der som altid på Netflix kan streames med det samme den 27. februar.

5 KOMMENTARER

  1. NInicenicenice.. den ska ses! 1’eren kan klart anbefales. Jeg vidste ikke hvad det var for noget da jeg först så den på netflix, så blev bläst tilbage af den!

    men synd at det ikke blir med Joel Kinnaman :S

  2. Den serie er så fed, jeg så den først alene uden at ane hvad den gik ud på, derefter sammen med min ældste. Og nu er vi ved at varme op til næste sæson sammen med den yngste.

    En af de federe serier i mange år

  3. Blev lige maks forvirret over den trailer, men kan så forstå de er sprunget bog nr 2 over og gået direkte til den sidste. Nysgerrig hvad de gør ved en potentiel sæson 3. Glæder mig dog, var ret godt underholdt af første sæson.