I eftermiddags frigav Disney det første klip fra Star Wars: The Rise of Skywalker. Du kan se det 30 sekunder lange klip herover.

I scenen bliver Rey og co. forfulgt gennem ørkenen af imperiets stormtropper. Men selv uden de kendte karakterer, er man ikke i tvivl om, at det er en Star Wars-film man ser. Én ting er dog nyt, i hvert fald inden for filmenes univers; jep, stormtropper flyver nu.

Star Wars: The Rise of Skywalker er instrueret af JJ Abrams, der også var manden bag The Force Awakens, den første film i den trilogi, som The Rise of Skywalker afslutter. Filmen får premiere den 18. december i år.

16 KOMMENTARER

  1. JJ Abrams burde holde sig LANGT væk fra Star Wars. The Force Awakens er by far den ringeste SW film til dato.. et makværk af en ‘remake’ wannabe film. Når det så er sagt, så skal den nye film da have en chance. Selvom titlen er noget fesen, så er handlingen det forhåbentlig ikke. At troopers nu flyver, er som sådan ikke nyt. Det har de gjort før i bøger og brætspil m.m.

  2. #3
    Jeg kan nævne tre andre Star Wars film i sagaen der er meget ringere end Force Awakens. Jeg ser frem til den her. Synes han har er godt Star Wars øje og at han er en kompetent instruktør.

  3. Der er vel ikk så meget at sige til at de flyver… mandalorians har brugt jet packs i lang tid. Tænker at stormtroopers er pænt ringere til det dog xD

  4. #7 Arh, de er blevet disneyficeret og lavet ‘børnevenlige’.. men ja, de har ‘altid’ haft barnlige sidekicks ala Ewoks og JarJar Binks. Derfor er bl.a. Rogue One en SÅ meget bedre film end The Remake Awakens. Ja, Episode 1-3 var ikke super fantastiske, men de havde i det mindste deres egen originale historie. De var ikke bare en stor gang uoriginal makværk, som er blevet voldtaget af JarJar Abrams og klippet sammen til en elendig omgang genbrug i form større vildere og mere overdimensioneret ting fra de gamle film. Hvor er det fantastiske i det?

  5. Jeg er glad for at jeg er nem at imponere med film. Jeg har kunne lide alle de nye film (og de gamle) og ser frem til denne også. Ja, der kan helt sikker findes fejl, men mener ikke det er så slemt som andre gør.