Den amerikanske instruktør Scott Derrickson, som stod bag den første Doctor Strange-film, skulle indtil for få dage siden også instruere 2’eren, Doctor Strange: In the Multiverse of Madness, som er programsat til at få premiere i 2021. Men det skal han ikke længere. Derrickson har annonceret på Twitter, at han og Marvel er blevet enige om at gå hver til sit:

De creative differences, som Scott Derrickson angiver som årsag til bruddet, kan givetvis dække over rigtig mange forskellige reelle årsager. Men som det fremgår af tweetet, vil Derrickson stadig være tilknyttet filmen i rollen som executive producer, så helt dårlig stemning kan der ikke være mellem Marvel og ham.

Ifølge Variety begynder filmens produktion stadig til maj i år, og det forventes ikke at optagelserne bliver forsinket pga. Scott Derricksons exit. Hvis det er korrekt, må Marvel enten allerede have en alternativ instruktør klar, eller være meget optimistiske om mulighederne for at finde en.

3 KOMMENTARER

  1. NOES!

    Jeg håber virkelig, at de formår at holde sig loyale til etteren! Jeg ELSKER den film, og har helt urimelige forventninger til toeren, som jeg jo nok desværre nu må forsøge at tøjle..