På det amerikanske show Live With Kelly and Ryan har Ryan Reynolds bekræftet, at arbejdet med Deadpool 3 er i gang hos Marvel Studios:

Yeah we’re working on it right now with the whole team. We’re over at Marvel now, which is like the big leagues all of a sudden. It’s kinda crazy. So yeah, we’re working on it.

Du kan se klippet her.

Efter både den original Deadpool og efterfølgeren Deadpool 2 klarede sig rigtig godt, var der aldrig rigtigt nogen tvivl om, at en 3’er ville komme før eller siden. Og at Ryan Reynolds besøgte Marvel Studios tilbage i oktober var nok også et hint.

Men efter Disney købte 20th Century Fox, studiet bag Deadpool, har der været bekymring om Deadpools eksplicitte scener og farverige sprog kunne overleve i Disney-regi. Disneys CEO Bob Iger har heldigvis tidligere på året bekræftet, at bl.a. Deadpool kan køre videre med den amerikanske “R-rating”. Dvs. der er ikke udsigt til en tam, Disneyficeret udgave af Deadpool, og det er vi glade for!

2 KOMMENTARER

  1. #1 Jeg tror ikke der er noget konkret overhovedet om X-Force? Og det er der strengt taget heller ikke om Deadpool 3, udover at den er i gang.