Tidligere på ugen frigav Marvel den første trailer til den kommende Black Widow-film. Det har konkurrenten DC ikke tænkt sig at stå i skyggen af, og for kort tid siden slap de traileren til Wonder Woman 1984 løs på internettet. Du kan se traileren lige over nyheden her.

Der er selvfølgeling tale om efterfølgeren til 2017’s Wonder Woman, som foregik under 1. verdenskrig. Handlingen i den nye film er, som titlen antyder, henlagt til 80’erne, og traileren savner da heller ikke hverken pastelfarver eller neon. Musikken i traileren er ét af de største 80’er hits overhovedet: New Orders Blue Monday. Og hvis du får lyst til at høre den originale version, kan du gøre det lige her:

Wonder Woman 1984 er instrueret af Patty Jenkins, der også stod bag den første film, og selvfølgelig vender Gal Gadot tilbage i rollen som amazonen Wonder Woman. Filmen rammer biograferne til juni næste år.

7 KOMMENTARER

 1. Wow! Den trailer spiller ufattelig godt – musikken, lydeffekter, klipning – alt understøtter hinanden perfekt. Det tyder på at DC endeligt er ved at få mojo’en på plads.

 2. #1 – Eller også er Patty Jenkins bare den rigtige instruktør til Wonder Woman. Så Aquaman for nylig, og den fik mig ikke til at tro på, at DC måske alligevel er ved at fange en gennemgående “kvalitet”.

  Anyway, ser frem til den her

 3. #6 Jamen er det ikke også det jeg skriver?

  JEG skriver endda selv JEG så ved ikke helt hvor du vil hen af med det.

  Men når det så er sagt tør jeg også godt sige det generelt bare er en dårlig film med dårligt skuespil, dårligt plot. og klice fra andre film. Og Film baben som der self. skal være er sq lidt for meget noget der er taget ud fra en dårlig porno film :S
  Skam dig og må dine arme være for korte hvis du syntes den er god.

  Alt sagt med et smil