Den længste skattejagt, Nathan Drake nogensinde har været på, er måske snart ovre.

Jeg kan næsten ikke huske, hvor lang tid man har snakket om Uncharted-filmen, men det føles efterhånden som en evighed. Der var engang hvor Mark Wahlberg skulle spille Nathan Drake, Robert De Niro skulle spille Victor “Goddamn” Sullivan og David O. Russell – manden bag Silver Linings Playbook og American Hustle – skulle instruere, men det er lang tid siden.

Siden overtog Neil Burger rollen som instruktør, men han droppede ligeledes ud for at lave Divergent. Derefter fulgte gutten som lavede Horrible Bosses, og efter ham, gutten som lavede 10 Cloverfield Lane. Indtil han også sprang fra.

Det er altså ikke en overdrivelse at beskrive Uncharted-filmen som fanget i development hell. Men nu er vinden forhåbentlig ved at vende for Nathan Drake og co.

For det første har filmen rent faktisk fundet en verdenskendt skuespiller, som brænder for rollen som Nathan Drake; ingen ringere end Tom Holland kendt som Spider-Man i Marvel Cinematic Universe.

Hvem skal så spille Sully? Holland vil gerne have Chris Pratt, men jeg hælder mere til Bruce Campbell

For det andet har Sony etableret et spritnyt film og TV-selskab – Playstation Productions – til at administrere filmatiseringerne af deres spil. Dette firma har angiveligt fastsat Uncharted-filmens premieredato til den 18. december 2020.

For det tredje har filmen fået en ny instruktør – og hvilken instruktør! Travis Knight hedder han og mange kender ham nok ikke af navn… og måske heller ikke af gavn (selvom de burde). Manden står bag noget så unikt som en god live-action Transformers film, nemlig Bumblebee, og en af de bedste stop-motion film jeg har set, Kubo and The Two Strings.

Tom Holland bliver en noget ung Nathan Drake

Det virker efterhånden som om at filmen faktisk bliver lavet, men kan det mon blive godt efter så mange år med skiftende skuespillere, instruktører, producere og manuskripter? Er Tom Holland desuden også for ung til at spille Nathan Drake ordenligt? Det bliver i hvert fald spændende at se, også fordi filmen kommer til at være den første store satsning fra Playstation Productions’ side.

Lad os håbe at deres to foregående film – Heavenly Sword og Rachet and Clanck – ikke er indikatorer for Uncharted filmens kvalitet.

9 KOMMENTARER

  1. #2 Helt enig! Han har vist desværre aldrig rigtig været i betragtning, hvilket er en kæmpe skam. Vil gætte på at de har dømt ham til at være ‘for gammel’ til rollen
    Så nu får vi teenage Drake i stedet.

  2. Jeg har læst, at filmen kommer til at forgå før spillene altså en prequel. En ung Nathan Drake hvor filmen fortæller, hvordan han møder Sully. Det er måske forklaringen, at de har valgt en ung skuespiller.

  3. #4 – Men… det dækkede Naughty Dog da i Uncharted 3: Drake’s Deception. Det ville da være langt mere interessant med et originalt eventyr, som stadig passer ind i resten af spilseriens lore?

  4. #1 han var med i sådan en fanmade trailer til en evt uncharted film. Det var skide godt lavet og jeg ville ønske der var en hel film. Det var både action packed og sjovt.