San-Diego Comic Con er stadig i gang, og traditionen tro er der masser af nyt inden for spil, TV-serier, film og selvfølgelig tegneserier. De vigtige ting i livet, med andre ord.

På Netflix’ panel på Comic Con i dag fik fans den første trailer for den kommende The Witcher serie at se. Du kan se Henry Cavill i aktion som hovedpersonen Geralt of Rivia herover.

Netflix understregede igen under dagens panel, at serien er baseret på de oprindelige polske fantasybøger skrevet af Andrzej Sapkowski, og at den altså ikke stringent vil følge spillene.

Der er stadig ikke sat en dato, for hvornår vi får den færdige serie at se, men forventningen er senere i år.

10 KOMMENTARER

  1. Spændende, kan huske der var noget oprør om hvem som skulle spille Gerald. Lad os se hvor tro det bliver til spil-universets historie:-)

  2. #3 Serien er baseret på bøgerne ikke spillene, så forbindelsen er der ikke – endnu.

    Synes der er en del hit og miss ting i den trailer, noget af det ser godt ud og andet ligner skrammel, synes Henry ligger sig ret godt op af en Geralt dog

  3. Havde nul forventninger… så er positivt overrasket over den trailer. Håber bare at Netflix ikke får ødelagt serien fuldstændig med alt for meget wokeness… ala sæson 2 af Star Trek Discovery (ikke at det nødvendigvis var Netflix skyld).

  4. #3 Bøgerne, de som baserer sig på Polske fortællinger?

    #4 wokeness? Nogle konkrete eksempler? Var der ikke nogen amerikanere som brokkede sig over at der ikke var etniske repræsentationer for noget tid siden?

  5. #5 Ikke kun baseret på polske fortællinger. Der kan drages en række paralleler og referencer til forskellige eventyr, men fortalt i Witcher universet. Feks. Historien om den lille havfrue er med, men i stedet for en havfrue, så er det en Sirene og at det ikke kun er hende som skal ændre sig. Manden kan jo også bare opgive sine ben og få en hale i stedet og bo under vandet. Derudover er der også de syv små dværge, skønheden og udyret, Hans og Grethe og en række andre der er genfortalt i Witcher universet.

  6. #6 – Hvis der har været et tysk folkeeventyr, så kan du desuden være næsten helt “hunnar på” at det også har eksisteret i en polsk variant, selv om den måske ikke er nået at blive dokumenteret af folkemindesamlere – ikkun fordi der er en fælles indo-europæisk arv af narrative strukturer og temaer, men også fordi transmissionenen af sådanne, over tid, på tværs af tilstødende kulturer har været helt enorm.