David Kushners bog Masters of Doom fra 2003 handler om id Softwares tidlige dage, hvor John Romero, John Carmarck og co. skabte spil som Wolfenstein 3D og Doom. Det er rigtig interessant læsning for alle gamere, der gerne vil vide mere om FPS-genrens fødsel.

Bogen er nu også på vej til dit TV; den amerikanske kanal USA Network har nemlig bestilt en pilotepisode af en serie baseret på bogen.

Brødrene James og Dave Franco er inde over projektet som executive producers, og den amerikanske forfatter Tom Bissell skriver manuskriptet. Bissell har tidligere skrevet til spil som Gears of War 4, Batman: Arkham Origins og The Vanishing of Ethan Carter.

Om den fulde serie bliver en realitet, kommer til at afhænge af hvordan piloten bliver modtaget. Vi hepper på projektet herfra! Det næste store spørgsmål er naturligvis: Hvem skal spille Carmack og Romero?

1 kommentar

  1. Har faktisk først fået den læst for nylig, og den er sindsyg god, især når man selv var gamer i samme periode. Er dog ikke sikker på den egner sig til TV. Der er en stor risiko for at person galleriet bliver alt for karikeret, især med med Romero og Carmack. Men håber da de kan gøre et hæderligt forsøg.