Mens vi spændt venter på at kunne fortsætte sæson fire af Rick and Morty, er der nu en trailer klar til bagmanden Justin Roilands seneste påfund, Solar Opposites.

Den nye animerede serie omhandler en familie af rumvæsener, som bosætter sig på vores planet, efter deres egen sprænges til atomer. De forsøger da at tilpasse sig menneskers livsstil og kultur, hvilket naturligvis kan være ganske udfordrende. Har man set blot en enkelt afsnit af Rick and Morty, fornemmer man da også tydeligt at det er Roiland der står bag Solar Opposites.

I første omgang bliver serien kun tilgængelig på Hulu på den anden side af Atlanterhavet. Dette skyldes at den Disney-ejede service først kaster sig over det internationale marked i 2021, hvorfor vi altså ikke bør forvente adgang til løjerne, før dette skydes i gang.

 

2 KOMMENTARER

  1. Det er meget Rick And Morty agtig, men det gør egentlig ikke noget. Der er bare nød til at være et par crossovers mellem de 3 serier. Ellers gir det ingen mening. De skal have besøg af Rick og Morty.